Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea joacă în devans la Galați în Liga Națională

CSM Oradea joacă în devans la Galați în Liga Națională

Liga Națională de Baschet Masculin revine în prim plan miercuri, 16 noiembrie, cu partida dintre CSM Galați și CSM CSU Oradea contând pentru runda cu numărul șapte, fiind vorba despre un duel devansat.

Înaintea acestei întâlniri ambele au 3-1 bilanț în conferința B și se află pe locul 3, respectiv 4, Oradea fiind cea mai bine clasată. CSM Galați este într-o serie de trei victorii după ce a început sezonul cu un eșec în fieful lui Dinamo, iar CSM Oradea are minim 84 de puncte marcate în trei din cele patru meciuri din campionat.

Dunărenii o să debuteze cu această ocazie în fața propriilor fani, ei evoluând doar în deplasare până acum indiferent că a fost vorba despre LNBM sau Cupa României în sezonul 2022/2023. Ultimul meci acasă pentru CSM Galați a fost pe 21 aprilie în acest an, asemenea perioadei de acum și atunci dunărenii aflându-se într-o serie de victorii și au trecut cu 82 la 70 de CSM Focșani.

Oradea a bifat victorii clare în ultimele întâlniri cu CSM Galați și recent a disputat un joc amical cu Szolnoki Olajbanyasz înaintea reluării LNBM, bihorenii cedând cu 70 la 76 în Ungaria, din delegația „leilor roșii” lipsind Tudor Gheorghe, Bobe Nicolescu, Donatas Tarolis și antrenorul asistent Radovan Markovic.

În privința datelor statistice nu sunt diferențe mari între Galați și Oradea, dunărenii fiind mai buni la recuperările defensive (25.0 în medie), iar orădenii au al doilea procentaj din campionat la două puncte (59.6%). Luka Mitrovic este printre principalii marcatori ai campionatului (20.0 puncte în medie), Erick Neal aduce 6.3 assist-uri, în timp ce Juhwan Harris-Dyson și Donatas Tarolis sunt primii la procentajele bune de două puncte.

Duelul de la Galați are loc miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 18.00 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!