Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea l-a transferat pe Sean Denison

Paul Olar

Paul Olar
22.07.2016

Sean Denison revine la CSM CSU Oradea. Sportivul canadian a semnat un contract valabil pe sezonul viitor cu gruparea de pe malul Crișului Repede.

Pivotul a evoluat ultima dată în eșalonul secund al Turciei, la formația Socar Petkim. Nord-americanul a contabilizat 21 de meciuri, remarcându-se cu medii de 16.1 puncte, 8.5 recuperări, 2.0 pase decisive și 1.0 intercepții.

De asemenea, Sean a îmbrăcat maioul CSM-ului în stagiunea 2013/2014. După despărțirea de Oradea, Denison a ajuns în Polonia, la echipa Polski Cukier Torun. Aici, centrul a fost coleg cu Will Franklin și Zarko Comagic.

Până la ora actuală, Cristian Achim are la dispoziție 5 baschetbaliști străini. Aceștia sunt Muhamed Pasalic, Martin Zeno, Sean Barnette, Branko Mirkovic, respectiv Sean Denison.

Campioana se va reuni pe 31 iulie.

*Foto: Roby Boroș/csmoradea.ro

18 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Ce sa facem, de ei avem bani, cu ei defilam. Bine ai venit, Sean.

    cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Eu consider ca Denison este un pivot peste tot ce este in campionatul nostru,fara sa supar pe cineva.Te pomeni ca doar nu voiai ramanerea lu Nuhanovic,sau chear Zupan a avut multe momente extraordinare dar si multe momente cand inconstanta era la ea acasa.Acuma sincer credeam ca vine Gerald Lee la Csm dar dupa asa o accidentare nu sunt sigur ca va fi acelas jucator care il stim cu totii.
      De curiozitate daca Denison nu e bun cine ar fi bun dupa parerea ta?

      cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      E ok, Sean e bun, mobil, si-a imbunatatit aruncarea, orice e peste Nuhanovic. Cat despre ce imi place mie din LNBM...Mladenovic, Djapa, Sulovic, chiar si Zigheranovic la un pret OK.

      cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      mda...
      bati campii cu prea multa gratie....

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Sunt de acord, noroc cu tine, macar ma mai pui la punct.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    E ok
    E cel mai bun pivot care l-am vazut la Oradea in ultimii ani....asa ca sa-l vedem ce-a mai invatat in Turcia si Polonia.

    cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Sean
      Ce am anticipat s-a întâmplat. E una dintre cele mai bune achiziții ale noastre. Din punctul meu de vedere e cel mai bun pivot la ora actuala din campionatul nostru. Mult peste Mladenovic sau ceilalți enumerați mai sus. Este exact pivotul de care avea nevoie Oradea. Welcome backup Sean!

      cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Sean
    Welcome back!

    cu 7 ani în urmă (22.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    DA !
    De 2 ani astept sa semneze ! Cel mai complet pivot din Romania .

    cu 7 ani în urmă (22.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Mai ramane sa vina Comagic si Subotic inapoi si suntem in efectiv complet. Mi-ar fi placut sa-l vad pe Zupan retinut pe pozitiile 4-5 cu o mai mare libertate de miscare, dar noi transferam fosti jucatori in loc sa ne orientam catre nou, cu un buget aparent mai mare (conform spuselor noului domn presedinte prin presa locala). Ramane toata presiunea pe umerii lui Achim sa coaguleze aceasta echipa si sa produca surprizele de anul trecut. Ramane de vazut, eu, unul, sunt sceptic, si sper ca va veni momentul in care imi veti da peste nas cu rezultatele bune inregistrate, sa fim toti fericiti.

    cu 7 ani în urmă (22.07.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      Hmm..
      Daca imi aduc eu bine aminte, ai fost sceptic si dupa pirderea finalei de cupa, nu doar in privinta echipei ci si referitor la staff-ul tehnic. Din acest punct de vedere, scepticismul tau poate fi intr-adevar de bun augur. :) Comentand strict la subiect, faptul ca un jucator a mai fost CSM nu cred ca inseamna neaparat ca acel jucator nu poate aduce acum un plus, chiar daca pretentiile au mai crescut. Sa nu uitam ca impreuna cu Subotic (daca tot l-ai adus si pe el in discutie) si Denison - ambii in prim plan - am jucat doua finale, si am fost foarte aproape sa castigam campionatul. De altfel motivele pentru care totusi nu am castigat atunci se cam cunosc si nu tin neaparat de CSM. Referitor la transferul lui Denison, sunt de acord cu cei care spun ca este cel mai bun pivot care a jucat vreodata la Oradea, si cred ca este exact ceea ce avem noi nevoie acum, mai ales ca odata cu venirea lui Titus (si implicit plecarea lui Lucic) am mai pierdut din forta atletica sub panou, fapt care - sper eu - va fi compensat cu brio de catre Denison. De altfel intreaga campanie de transferuri din aceasta vara mi se pare foarte reusita, am facut transferuri doar unul si unul, in plus mentinand un nucleu de baza puternic din sezonul trecut. Din acest puct de vedere - bineinteles daca nu intervin probleme cu accidentarile - cred ca avem sanse bune sa fim din nou o forta in LNBM. Asadar felicitari tuturor celor implicati in acest proiect.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Da, de aia e frumos pe aici, ca poti sa-ti exprimi o opinie diferita fara alte probleme in afara de un minus amarat. Oricum e foarte bine cunoscut ca atat clubul cat si fanii oradeni au o foarte mare problema cu idei sau opinii care difera de a lor, mie iar imi face placere sa exprim exact ce cred, oricat de prost s-ar putea interpreta acest lucru. Campanie de achizitii ok, ma asteptam la mult mai mult, dintr-o naivitate stupida de echipa campioana. Sa ne vedem cu bine la sala.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      np
      Din punctul meu de vedere opiniile diferite sunt chiar binevenite, cu conditia sa se pastreze un dialog civilizat, asa cum - de altfel - s-a si intamplat in cadrul comentariilor la acest articol.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Cel mai bun
    Si eu sunt de parere ca e cel mai bun pivot din liga noastra. Are de toate: fizic, mobilitate, aruncare inclusiv de la distanta.

    cu 7 ani în urmă (23.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    bun
    E clar ca s-a conturat un prim 5-6 extrem de bun pentru campionatul nostru cu care ne vom bate CLAR la titlu si anul asta daca nu vor fi accidentari...
    Si totusi pe de o parte sunt de acord cu "adrian.or" care avea poate alte asteptari de la campania de transferuri mai ales ca am informatii ca ar mai fi un sponsor bun la echipa, la nivelul "Gavella"....ar fi vorba de Banca R....
    Stie careva daca este adevarata informatia?

    cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Sponsor
      M-aș bucura dacă informația ta e reala pt ca atunci chiar as fi mai liniștit. Nu de alta dar Gavellla ar aceasta contribuție doar datorita d-lui Vajai pt ca în rest firma nu este de top. Tot ce s-a realizat pana acum la Oradea i se datorează în mare măsură și pt asta trebuie apreciat.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Ma bucur ca s-a gasit un fan macar care e de acord cu mine, e tare dragut, chiar daca risti niste minusuri babane, e periculos, prietene. Noi trebuie sa fim alaturi de echipa si daca ar juca Pasca fundas.

      cu 7 ani în urmă (23.07.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Banca ?
    Orãdenii primesc sponsor o bancã?! Care:
    Religiilor, Romexterra sau Româneasca vrea ca sponsor. Interesant.

    cu 7 ani în urmă (25.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!