Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, la o victorie de locul doi la finalul sezonului regulat

CSM Oradea, la o victorie de locul doi la finalul sezonului regulat

CSM Oradea a câștigat cu emoții partida cu CSA Steaua, 81-76, ultima din cadrul Turneului 14 al LNBM. 

În urma acestui rezultat, bihorenii au o șansă importantă la locul doi la finalul sezonului regulat. 

Trupa antrenată de Cristian Achim își securizează poziția în clasament, indiferent de celelalte rezultate din restanțe, dacă își adjudeca partida cu CSM Galați, partidă ce urmează să se desfășoare la Sibiu pe data de 10 mai. 

Referitor la partida cu gălățenii, Aaron Broussard, autor a 24 puncte (8/12 din acțiune și 4/5 la libere)  3 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă în partida cu CSA Steaua, a declarat: 

Consider că orice echipă își dorește să câștige ultimul meci din sezonul regulat indiferent de consecințe sau implicații. Un rezultat pozitiv ne-ar continua seria de victorii activă și cu siguranță ar reprezenta o infuzie de încredere echipei. Este limpedă că încrederea și spiritul de echipă devin elemente foarte importante în acest punct al sezonului. Sigur, locul în clasament este important, dar cel mai important până la urmă este să câștigi, indiferent de situația din clasament.

În cazul unei victorii în ultima partidă, CSM Oradea va juca cu SCM Timișoara în prima rundă a playoff-ului LNBM. O eventuală înfrângere, dublată de o victorie a Sibiului în meciul cu Dinamo, ar însemna căderea pe locul 3 și implicit un duel cu BCM U FC Argeș Pitești în prima rundă din faza a doua a campionatului. 

*foto: facebook/ CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!