Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea primește vizita lui CS Dinamo Știința

CSM Oradea primește vizita lui CS Dinamo Știința

CSM Oradea primește sâmbătă, 1 februarie, vizita lui CS Dinamo Știința, partida va avea loc la ora 20:30 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 3. 

Partida va fi oficiată de Ciprian Stoica, Alin Faur, Alexandru Ivan, sub supravegherea comisarului din partea FRB Doru Vinași. 

Actuala campioana a României, CSM Oradea, conduce cu 17-13 la capitolul întâlnirilor directe, de asemenea, Cristian Achim, antrenorul de care se leagă istoria recentă a grupării orădene, îl conduce detașat pe Tudor Costescu cu scorul de 18-5. 

CSM Oradea conduce în clasamentul LNBM, cu un bilanț de 13 victorii și doar 2 înfrângeri, între timp CS Dinamo Știința se află pe locul 5, la egalitate de puncte, cu SCM Timișoara, cu un bilanț de 5 victorii și 10 înfrângeri. 

Ambele echipe au pierdut ultimele partide disputate, Oradea a pierdut un meci extrem de important în Israel, iar CS Dinamo Știinta a ratat o șansă mare să facă prima surpriză în TOP 6, pierzând la diferență de o posesie partida de pe teren propriu cu U-BT Cluj-Napoca. 

Kris Richard traverseză o perioadă foarte bună în campionatul intern și este cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al orădenilor cu o medie de 14,1 puncte pe meci și un indice de 16,1 eficiență, celălalt jucător naturalizat al echipei, Giordan Watson, este cel mai bun creator al echipei cu o medie de 3,8 pase decisive pe partidă. Cristian Achim are la dispoziție un lot complet, în care se află mulți jucători care pot face diferență. În ultima partidă din campionat, câștigată pe terenul lui SCM Timișoara, Cătălin Baciu a fost cel mai bun jucător al bihorenilor, cu 15 puncte și 6 recuperări. 

CS Dinamo Știința își bazează mult jocul pe Mladen Jeremic, jucător care are în acest sezon medii statistice de 16,7  puncte, 3,7 recuperări și 2,7 pase decisive. pivotul Ousmane Barro este cel mai  bun recuperator și cel eficient dinamovist cu o medie de 7,2 recuperări, respectiv 19,2 la eficiență. Mihnea Andrei a făcut un meci foarte bun împotriva lui U-BT Cluj-Napoca, principalul jucător U 23 ( în absența lui Marcu Badiu) al echipei antrenate de Tudor Costescu a terminat partida cu 6 puncte și un indice de 8 unități la eficiență.

Cristian Achim nu a putut conta în ultimele partide pe Arturas Valeika și pe Bobe Nicolescu, în timp ce din lotul lui Dinamo lipsește Marcu Badiu, care continuă să se recupereze după accidentarea suferită în partida cu CSA Steaua

Având în vedere că echipele se vor întâlni curând și în Final Four-ul Cupei României, consider că jucătorii campioanei și antrenorul Cristian Achim vor trata meciul cu seriozitate. Pariorii pot să profite de meciurile din ambele grupe valorice ale LNBM pe site-ul Superbet.ro 

*foto: facebook CSM Oradea/Roby Boroș

10 comentarii la aceasta stire:
  • faneultra :

    Csm oradea va castiga
    Cred ca va castiga csm oradea deoarece joaca acasa si totodata vor sa se revanseze in fata faniilor datorita infrangerii din europe cup si totodata lotul este mult peste cel al lui dinamo

    cu 4 ani în urmă (31.01.2020) Raspunde
  • CSA Steaua București Peiu Daniel Florentin :

    Concurs
    Va castiga CSM Oradea deoarece valoarea lotului lor e mai mare decat cel al lui Dinamo. Totodata , Dinamo poate pune probleme daca Jeremic,Gugino si Milutinovic au zi buna la aruncarile de 3.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    castiga oradea
    100%
    diferenta mare de valoare intre cele doua loturi si echipe. Iar Oradea vrea sa mentina locul 1, nu si permite sa piarda joc acasa. Dinamo e relaxata, fiind deja in top 6. Poate prea relaxata? :)

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Lusi :

    Concurs
    Castiga CSM pt ca joaca acasa si sunt mai buni.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • adrian20009 :

    Pronostic
    Victorie Oradea pentru ca au un lot mai valoros.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • Cosovic :

    Concurs
    CSM nu-si permite sa-si supere suplimentar suporterii dupa infrangerea cu Ziona. Vor castiga, chiar daca dinamovistii sunt mai proaspeti.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • FCC ICIM 2 Arad andreas :

    concurs
    Consider ca va castiga CSM Oradea deoarece are un lot mai valoros si sunt intr-o forma buna!

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • Jipa George :

    Victorie CSM Oradea
    Oradea va castiga. Diferenta de valoare intre ea si Dinamo este, totusi, destul de mare.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Novak Csaba :

    Concurs
    Pont: castiga Oradea cota 1.03. Chiar daca oradenii vin dupa o deplasare lunga din israel, au o rotatie mare care permite victoria cu Dinamo, o echipa care nu este de deplasare, nu au jucatori de forta care sa poata bate cu pivotii oradeni, chiar daca prind o zi buna shooterii lui Costescu, nu au ce sa faca in aparare.

    cu 4 ani în urmă (01.02.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea danicret :

    Concurs
    CSM Oradea va castiga, au lot superior si daca vor juca cu determinare nu au cum sa piarda.

    cu 4 ani în urmă (02.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!