Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea se confruntă cu mai multe cazuri de Covid-19

CSM Oradea se confruntă cu mai multe cazuri de Covid-19

Marți, 21 decembrie, CSM CSU Oradea trebuia să joace cu BC Athletic Constanța un meci restant din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Desfășurarea acestei partide nu va avea loc la data stabilită din cauza apariției mai multor cazuri de Covid-19 în sânul grupării bihorene.

Iată comunicatul apărut pe csmoradea.ro:

Conducerea CSM Oradea anunță faptul că mai mulți componenți ai echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea au avut rezultate pozitive la un test RT-PCR efectuat în cursul zilei de luni (20.12.2021). Aceștia au intrat în izolare, fiind demarate procedurile specifice în acest sens.

Persoanele pozitive vor fi supravegheate medical, urmând să petreacă următoarea perioadă în izolare, la domicilii.

Totodată, conducerea CSM Oradea a contactat Federația Română de Baschet și adversarul din meciul următor, programat pentru marți (21.12), BC Athletic Constanța, cu solicitarea de reprogramare a partidei la o dată ulterioară. Mulțumim pentru înțelegere pe această cale tuturor părților afectate.”

Conform surselor Baschet.ro, cel puțin patru jucători și un membru al staff-ului au fost depistați pozitivi la testarea RT-PCR. Prin urmare, gruparea orădeană nu a făcut deplasarea la Constanța și sunt meciul cu Athletic nu va avea loc mâine, 21 decembrie.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!