Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea se reunește pe 5 august

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2012

CSM Oradea se va reuni pe data de 5 august. Echipa pregătită de către Cristian Achim va efectua prima parte a pregătirii în Ungaria, la Debrecen, unde se va pune accent pe latura fizică, jucătorii bihoreni având programate ședinte de alergare, bazin și în sala de forță. Bihorenii pleacă în cantonament pe 8 august.

Pregătirea va continua pe plan local, urmând ca în perioada 30 august - 1 septembrie ardelenii să participe la Cupa Mureș, alături de BC Mureș din localitate, CSU Sibiu și CSM București.

Urmează Memorialul Antonio Alexe, găzduit la Oradea, în perioada 7-9 septembrie, cu participarea lui U Mobitelco Cluj-Napoca, Atomeromu Paks și o altă formație din Ungaria. De altfel, orădenii vor fi oaspeții celor de la Paks într-un turneu de verificare ca va avea loc în țara vecină.

Pe 15 septembrie, CSM-ul va întâlni nou promovata Timba Timișoara.

Sezonul 2012/13 va demara la finele lunii septembrie pentru CSM Oradea. În prima fază a Cupei României, echipa lui Cristian Achim va juca în compania lui BC Mureș, BC Miercurea Ciuc și Energia Rovinari. Evenimentul se va desfășura pe teren neutru, locațiile urmând să fie stabilite cât de curând.

Citiți și

Cristian Achim: "Stefanovic este un jucător pe care ni l-am dorit cu toții"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!