Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea și-a anunțat programul în presezon

CSM Oradea și-a anunțat programul în presezon

CSM Oradea și-a făcut cunoscut programul în presezon, bihorenii urmând să se reunească în 15 august potrivit anunțului de pe site-ul clubului.

Astfel, în cele două săptămâni rămase din august, orădenii vor lucra pe partea de pregătire fizică, cu antrenamente în aer liber și în sala de forță pentru început, ulterior urmând să se treacă la ședințe de aruncări și pregătire tactică.

Primul amical, potrivit csmoradea.ro, va avea loc pe 6 septembrie cu Szolnoki Olajbanyasz, în Ungaria. Peste trei zile, în Oradea Arena va urma un duel cu BC CSU Sibiu.

„Leii roșii” se vor deplasa în Serbia în perioada 11-16 septembrie, când au programate două confruntări cu Zlatibor și un meci cu Borac Cacak.

Ultima parte a pregătirii va culmina în perioada 21-23 septembrie cu Memorialul Antonio Alexe, numele adversarilor urmând să devină cunoscut în perioada următoare.

CSM Oradea va juca în 2022/2023 în Liga Națională de Baschet Masculin – conferința B, Cupa României (grupa A) și FIBA Europe Cup (grupa E). 

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    amical
    primul poate pe 6 septembrie nu august ca a cam trecut

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • Bihor :

    intrare in forma
    speram ca de data asta sa reusim sa intram in forma mai repede decat anii trecuti, cand debutul a reprezentat eliminarea din cupa si infrangari in primele 2 meciuri din fiba
    in cupa, cu pitestiul si ploiestiul, ar trebui sa nu avem probleme , dar la pitesti e milan, iar ploiestiul joaca acasa
    nu inteleg ce se intampla la pitesti ... pareau ca sunt pe drumul de a deveni un club care se va lupta la varful ierarhiei, parcurgeau etapele pas cu pas si consecvent (2 ani la rand in semifinale), insa vara asta s-au blocat ... nu s-au inscris in cupe, lotul a slabit ...

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!