Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea și Stephen Holt continuă colaborarea

CSM Oradea și Stephen Holt continuă colaborarea

CSM CSU Oradea a anunțat prin intermediul site-ului clubului faptul că a ajuns la o înțelegere privind prelungirea contractului cu Stephen Holt, care o să înceapă astfel cel de-al treilea sezon la rând alături de „leii roșii”.

Holt, în vârstă de 31 de ani și înalt de 1.93 metri, a ajuns în vara anului 2020 la Oradea, după ce în stagiunea 2019/2020 a jucat pentru două echipe (Primorska și Astana).

Americanul a avut medii de 10.0 puncte, 3.9 recuperări și 2.9 pase decisive în ultima stagiune, când în 38 de apariții în LNBM a încheiat cu 40.4% procentaj de la distanță. Holt a fost prezent și în cadrul All-Star Game-ului Ligii Naționale, ocazie cu care s-a inaugurat Oradea Arena, și a câștigat concursul aruncărilor de 3 puncte.

Pe plan european alături de bihoreni, Stephen Holt a avut 14 apariții, cu 9.4 puncte în medie, alături de 4.2 recuperări și 1.8 assist-uri, iar din spatele arcului de cerc a încheiat cu 36% procentaj.

În stagiunile petrecute până acum la Oradea, fundașul american a disputat o finală de LNBM, una în Cupa României, dar a cucerit medaliile de bronz în FIBA Europe Cup (2020/2021) și LNBM (2021/2022).

CSM Oradea l-a confirmat în această vară și pe Nikola Markovic, un alt jucător aflat de mai mult timp în lotul bihorean. Tudor Gheorghe și Erick Neal sunt momentan jucătorii noi ai fostei campioane, în vreme ce Kris Richard, Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu sau Enzo Vescan au și ei înțelegeri pentru stagiunea viitoare cu orădenii.

*foto: fiba.basketball

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Pe bune?
    Se contureaza aceeasi echipa mediocră. Un jucator foarte emotiv, nici pe departe un clutch player, de care am fi avut mare nevoie, mai ales in play off, când dă rău cu bâta-n baltă. Ajung la concluzia ca Achim se acomodeaza foarte greu cu strainii, iar cu cei cu care se înțelege (nu-i comenteaza deciziile) se desparte foarte greu.

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde
  • Gonacul :

    ...
    Dezamagitor ca se prelungesc jucatori care sezonul trecut au fost foarte slabi. Markovic si Holt ar fi fost "cut" de orice alta echipa cu pretentii, dar vad ca nu se doreste mai mult. Poate are gyke vreo informatie noua si despre Oradea? Ca zici ca s-au bagat in pamant agentii cand vine vorba de noi.

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Poate
    Au fost 2 (markovik, holt) la pret de 1. Pe mine m-a dezamagit mai mult mark decat holt sezonul trecut. Pe post de shooter e decent, dar face si aparare buna de obicei. Si eu as fi vrut sa vad imbunatatiri cam peste tot, dar nu ma asteptam in mod real la o reconstructie conpleta cum se spera. Astept sa vad pivotul si daca se confirma ogden pana sa intru in depresie.

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde
  • pipzn :

    Mie
    Holt mi s-a parut un shooter decent dar ca in cazul lui Richard daca il vrei eficient (mai ales la aruncarile de la distanta) nu il pune sa duca mingea, sa fie el pe post de conducator de joc si mai ales ofera-i sansa sa arunce cat de cat necontestat.
    Iar in ultimele sezoane Oradea nu a oferit acest lucru fie din cauza unor alegeri "nefericite" la nivel de conducator de joc fie la nivel de joc propriu zis, adica joc colectiv deficitar in care mingea a circulat prea putin si cam previzibil.

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    holt
    acu daca avem conducator de joc si kris joaca 2 holt e bun ca rezerva, eu asa vad treaba, vedem mai departe ce va fi dar pina acu sa zicem ca merge. daca ramine ogden si mai aduce inca 2 oameni marisi un 3 bun eu zic ca nu-i rau. ca om fi departe de cluj da dar cine stie

    cu 1 an în urmă (19.07.2022)
    • Uivarosan Crăciun:

      Supărat
      Credeam ca echipa mea o sa aiba alte pretenții sezonul viitor 😏
      Acest jucător preferă sa paseze in final de atac in loc sa arunce, nu își asumă responsabilitatea de shooter.

      cu 1 an în urmă (19.07.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    ha ha ha
    bravo magicianule! ai semnat cu un jucator care cade psihic in orice meci mai cu miza... un jucator ce nu isi asuma nimic, cu multe to-uri... te poti baza pe el deloc!
    Anul asta, CSM nu va junge nici in semifinale...

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!