Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea – U-BT Cluj s-a jucat cu 85% din capacitatea sălii ocupată

CSM Oradea – U-BT Cluj s-a jucat cu 85% din capacitatea sălii ocupată

Meciul 3 al seriei dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj s-a terminat cu un final de meci controversat, după ce brigada de arbitri a ratat o abatere de goaltending la un capac pus de Giordan Watson. Iar acest lucru a umbrit întrucâtva atmosfera din Sala Toni Alexe, care a fost una demnă de vremurile de dinaintea pandemiei.

Astfel, CSM CSU Oradea a primit la sală doar suporterii vaccinați cu schema completă și pe cei care s-au prezentat cu un test negativ la arenă și s-au vaccinat pe loc, la intrarea în Sala Toni Alexe.

Astfel, potrivit organizatorilor, la meci au fost peste 1.700 de suporteri, la o capacitate de 2.000 de persoane. Printre aceștia s-au numărat și copiii și juniorii clubului, dar și 25 de persoane care s-au vaccinat la sală.

 

Ne era dor de un așa meci. De o așa atmosferă! <3

Posted by CSM Oradea on Wednesday, June 16, 2021

Și la meciul 4, care se va juca astăzi, de la ora 20:00, accesul în Sala Toni Alexe se va face în același mod, cu suporteri vaccinați aflați la 10 zile de la completarea schemei de imunizare sau cu fani care se pot vaccina la intrarea în sală. Totodată, fanii care s-au vaccinat la meciul 3 vor avea acces și la partida de astăzi.

Meciul 4 al finalei dintre Oradea și U-BT va fi transmis pe Digi Sport 4, Look Sport Plus și FRB Tv.

*foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Be more zen, Dude !
    Dacă ai premoniție, dacă te ridici deasupra vremurilor, dacă înțelegi contextul general, dacă acționezi în direcția corectă și dacă esti vizionar, atunci succesul e mereu de partea ta! Mesajul nostru către comunitatea baschetului românesc și către întreaga societate dornică de participare la spectacole și la o viață normală este mai important decât meschinărelile unora de genul: "goaltending la un capac"! Exemplul acesta poate fi urmat și de către clujeni, pot învăța să fie mai buni, mai generoși, mai zen, mai Big Lebovski.

    cu 2 ani în urmă (17.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Mda
      Tocmai am recitit postarea dvs. la comunicatul CCAB - „Look who's talking!”. Este plină de zen! Teoria dvs. este excelentă, dar din păcate practica.... În rest, chiar dacă sunt clujean, etichetat „meschin” de un „adevărat” generos, trăind zen și practicând bowling-ul, sunt de acord că cel mai important fapt este întoarcerea la viața normală!

      cu 2 ani în urmă (17.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!