Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea va juca în Grupa E din FIBA Europe Cup

CSM Oradea va juca în Grupa E din FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea își cunoaște oponenții pentru faza grupelor în FIBA Europe Cup, sezonul 2022/2023, în urma tragerii la sorți de joi, 14 iulie. Formația lui Cristian Achim a fost principalul cap de serie.

„Leii roșii” urmează să facă parte din Grupa E, alături de Unicaja Malaga (Spania), Kangoeroes Basket Mechelen (Belgia) și câștigătoarea turneului preliminar #4 FEC (ZZ Leiden/Czarni Slupsk/Jamtland Basket/Besiktas/Cholet Basket).

Modificări pot să apară în funcție de rezultatele pe care le obține Unicaja în Basketball Champions League. În cazul în care ibericii ajung pe tabloul principal BCL, locul acestora va fi luat de un „lucky looser” din preliminariile FIBA Europe Cup.

În noul sezon al FIBA Europe Cup s-au înscris 32 de cluburi, acestora adăugându-se alte 19 din Basketball Champions League care au decis să continue în FEC dacă nu se vor califica pe tabloul principal. Cel mult 18 formații venite din BCL vor putea evolua în sezonul regulat al FIBA Europe Cup.

Turneele preliminare, fază în care este angrenată și SCM U Craiova, vor avea loc în perioada 27-30 septembrie anul curent.

Faza grupelor o să debuteze în luna octombrie, programul celor de la CSM Oradea în competiție urmând să devină cunoscut în perioada următoare.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!