Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Petrolul Ploiești a trecut de CSM Focșani într-un joc de pregătire

CSM Petrolul Ploiești a trecut de CSM Focșani într-un joc de pregătire

CSM Petrolul Ploiești și CSM Focșani s-au întâlnit în Sala Olimpia vineri, 9 septembrie, pentru un duel amical în care la final învingători au ieșit amfitrionii, 84 la 70.

Focșaniul a condus în prima jumătate a meciului și avea la pauză un avantaj format din două cifre, pentru ca CSM Petrolul să întoarcă situația în partea secundă. Scorul pe sferturi a fost 23-25, 10-19, 27-13 și 24-13.

Potrivit csmploiesti.ro, din lotul gazdelor au lipsit cu ocazia acestei întâlniri amicale jucătorii Mihajlo Sekulovic (accidentat) și Christian Chițu (în pregătire cu naționala 3x3 a României).

Patru jucători au avut învingătorii în double figures la capitolul punctelor marcate, lider fiind Kenney Funderburk Jr. (22), urmat de Veljko Brkic (18), Bogdan Popa și Andris Misters (ambii cu 10).

Ploieștiul o să organizeze pe parcursul săptămânii următoare, mai precis pe 15-16 septembrie, un turneu amical, invitate fiind CSO Voluntari, CS Dinamo București și CSA Steaua București. Primele meciuri vor avea loc joi (15.09), între Dinamo și Voluntari (ora 16.00), și apoi între CSM Petrolul și Steaua (ora 18.00). Finalele se vor disputa vineri, de la orele 16 și 18.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!