Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Petrolul Ploiești se deplasează pe terenul Stelei pentru primul meci din etapa a 21-a

CSM Petrolul Ploiești se deplasează pe terenul Stelei pentru primul meci din etapa a 21-a

CSA Steaua București și CSM Petrolul Ploiești deschid runda cu numărul 21 în Liga Națională de Baschet Masculin, meciul de vineri, 3 martie, din fieful roș-albaștrilor urmând să fie televizat.

Atât Steaua, cât și CSM Petrolul au adunat două victorii până în prezent în grupa 11-18, prahovenii reușind al doilea succes recent, în restanța de pe teren propriu cu Laguna București. Reușita le-a adus galben-albaștrilor cel mai bun joc ofensiv din acest sezon, prin cele 104 puncte marcate.

Aceste două echipe stau cu cele mai multe puncte marcate până acum de când a început faza secundă a Ligii Naționale, Ploieștiul având o medie de 92.5 pe întâlnire, iar CSA Steaua are 89.5. Bucureștenii se remarcă la recuperări, având 44 în medie pe meci, iar CSM Petrolul este prima care a depășit 50 de assist-uri în total după două partide în grupa 11-18.

În sezonul precedent aceste formații și-au împărțit victoriile, Steaua fiind mai bună acasă cu un singur punct diferență, 78-77, iar la Ploiești s-a impus CSM Petrolul cu 84 la 79.

Steliștii stau bine pe teren propriu în privința duelurilor strânse, având 4-1 bilanț în partidele în care diferența este cel mult de cinci puncte. De partea cealaltă, CSM Petrolul este fără înfrângere departe de casă până în prezent (3-0 bilanț) când conduce după trei sferturi.

Strahinja Jovanovic și Veljko Brkic conduc mai multe capitole statistice în tabăra celor două formații, fundașul Stelei fiind printre cei mai buni marcatori ai Ligii Naționale, iar jucătorul Ploieștiului este aproape de Top 10 la acest detaliu. Gruparea din Capitală a anunțat recent transferul lui Daniel Ogele, americanul fiind adus în locul lui Zarko Djuric, acesta din urmă suferind o accidentare.

Întâlnirea din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul” va avea loc vineri, 3 martie, de la ora 18.30 și o să fie în direct pe Digi Sport 4, Prima Sport 3, respectiv FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!