Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați închid turul grupei 11-18

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați închid turul grupei 11-18

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați vor fi adversare luni, 4 martie, în ultima partidă din turul grupei 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două cluburi n-au obținut vreun rezultat pozitiv în faza secundă a campionatului.

Prahovenii vin după șapte înfrângeri la rând în LNBM, acestor rezultate adăugându-se și eliminarea din sferturile Cupei României, la mijlocul lui februarie. CSM Petrolul a trecut prin mai multe schimbări în perioada recentă, fiind vorba încheierea înțelegerii cu Kenny Carpenter și Shane Henry, precum și de schimbarea lui Mihai Popa pe banca tehnică.

Situația Galațiului nu este cu mult mai bună, echipa lui Florin Nini fiind învinsă în ultimele cinci jocuri din campionat. În plus, în trei dintre acestea defensiva dunărenilor a arătat foarte rău, cu peste 100 de puncte primite de la Rapid, Voluntari și CS Vâlcea.

Rezultatele din această rundă le-au dus pe CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați între ultimele trei echipe ale ligii. Galben-albaștrii au 3-6 și ocupă poziția a șasea în grupa 11-18, iar gălățenii sunt următorii în ierarhie, cu 2-7.

Cele două cluburi au fost adversare în presezon, când Ploieștiul s-a impus cu 94-76. În cadru oficial însă, pe parcursul ediției trecute, CSM Galați a câștigat ultime două partide (86-71 și 86-74), după ce în faza secundă a Ligii Naționale cei de la CSM Petrolul au arătat mai bine (84-77 și 87-76).

Atât prahovenii, cât și gălățenii au marcat peste 80 de puncte pe meci în cele trei apariții din grupa 11-18. CSM Petrolul se află în fața adversarilor din această rundă la principalele date statistice, CSM Galați fiind printre codașe la recuperări, assist-uri și eficiență. La nivel individual s-au remarcat în special Reggie Johnson și Marlon Ruffin, cu 22.7 și 20.0 puncte în medie.

Partida din Sala Olimpia va fi condusă de Alexandra Stan, Matei Bănică și Octavian Goina.

Duelul de azi, 4 martie, dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați va debuta la ora 17.00 și va fi transmis în direct pe FRB TV.

*foto: Facebook CSM Ploiești

3 comentarii la aceasta stire:
  • didi.alex. :

    #dacanuazi...
    Sper ca baietii sa se concentreze si sa materializam avantajul terenului... chit ca echipa Galațiului este redutabila.

    cu 1 lună în urmă (04.03.2024) Raspunde
  • didi.alex. :

    #dacanuazi...
    Sper ca baietii sa se concentreze si sa materializam avantajul terenului... chit ca echipa Galațiului este redutabila.

    cu 1 lună în urmă (04.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!