Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Petrolul Ploiești și CSU Sibiu se întâlnesc în singurul meci al zilei din Liga Națională

CSM Petrolul Ploiești și CSU Sibiu se întâlnesc în singurul meci al zilei din Liga Națională

CSM Baschet Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu joacă în această seară (16.01) în Sala „Olimpia” în singura partidă a zilei din Liga Națională de Baschet Masculin. Duelul contează pentru etapa a 15-a.

Prahovenii vin după un eșec clar suferit pe terenul lui U-BT Cluj (106-64), după ce înainte au reușit să oprească o serie de eșecuri ce data octombrie anul trecut. Nou-promovata are 5-9 bilanț în campionat și se clasează pe poziția a 12-a.

CSU Sibiu, de cealaltă parte, traversează cel mai bun moment din acest sezon, cu cinci victorii în ultimele șase meciuri în LNBM, trei dueluri fiind câștigate la rând. În cadrul acestei serii pozitive care a început în noiembrie 2021, Sibiul a învins două formații ce se află pe loc de playoff, respectiv SCM OHMA Timișoara și FC Argeș Basketball.

Ploiești și Sibiu nu vor juca în premieră una împotriva celeilalte în actualul sezon competițional, formațiile întâlnindu-se în prima rundă a Cupei României, unde câștig de cauză a avut gruparea de pe malul Cibinului, antrenată la acea vreme de Dan Fleșeriu. Sibiul s-a calificat după 160-139 la general.

Statisticile plasează cele două trupe în Top 8 la majoritatea capitolelor, prahovenii stând cel mai bine la recuperările ofensive și la capace, în timp ce Sibiul are cifre foarte bune în privința assist-urilor.

Deion Hammond (14.3 puncte) și Justas Tamulis (20.9 puncte) sunt principalii marcatori din partea Ploieștiului respectiv a Sibiului, existând alți patru jucători în double figures la prahoveni și tot atâția la sibieni.

Meciul începe la ora 20.00 și va fi transmis în direct pe Digisport 4 și YouTube FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!