Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești a ajuns la 3 victorii consecutive în debutul sezonului din LNBM

CSM Ploiești a ajuns la 3 victorii consecutive în debutul sezonului din LNBM

CSM Ploiești are un start perfect de sezon în Liga Națională de Baschet Masculin și a ajuns la a 3-a victorie consecutivă. Echipa antrenată de Mihai Popa învins astăzi, 10 octombrie, pe terenul lui CSM VSKC Miercurea Ciuc cu un categoric 89-63.

Gazdele partidei au fost conduse în permanență și au pus probleme doar în prima repriză. Chiar și așa ploieștenii au reușit să-și creeze un avantaj din două cifre până la pauză, 42-31. Meciul s-a rupt complet după sfertul trei când echipa vizitatoare a reușit un parțial de 32-17. În ultimele 10 minute oapseții nu au mai turat motoarele, scorul în acest interval a fost egal 15-15. Astfel la finalul celor 40 de minute de joc, tabela din arena Eross Zsolt indica scorul de 89-63 pentru CSM Ploiești.

Matija Milin a fost omul meciului cu 20 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Christian Chițu a totalizat 18 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Devante Hammond a adăugat 12 puncte iar Vlad Negoițescu 10.

Branislav Vuajdonovic a fost cel mai bun jucător al ciucanilor cu 17 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Mihajlo Bogdanovic a înregistrat 16 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări iar Lock Lam 15 puncte și 6 recuperări.

foto: csmploiesti.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!