Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești a învins-o pe Steaua la turneul amical organizat pe teren propriu

CSM Ploiești a învins-o pe Steaua la turneul amical organizat pe teren propriu

Joi, 15 septembrie, Sala Olimpia din Ploiești a fost gazda primei zile a unui turneu amical organizat de CSM Ploiești, la care mai participă CSA Steaua București, CSO Voluntari și CS Dinamo București.

După victoria ilfovenilor cu scorul de 81 la 71 în fața lui Dinamo, CSM Ploiești a reușit să treacă de cealaltă grupare din Capitală. Prahovenii au învins-o pe Steaua cu scorul de 84 la 64, diferența de 20 de puncte făcându-se, în mare parte, în repriza secundă.

Iată cum s-a desfășurat jocul, pe baza scorurilor pe sferturi. Gazdele au câștigat actul inaugural la trei puncte (25-22), iar până la pauză avantajul a mai crescut cu un punct (41-37). După revenirea de la vestiare, elevii lui Mihai Popa au fost de neoprit și și-au adjudecat fiecare din sferturile 3 și 4 la o diferență de 8 puncte. Drept urmare, la finalul partidei, tabela arăta un succes clar al lui CSM Ploiești: 84-64.

Veljko Brkic, cu 25 de puncte, a fost liderul învingătoarei. Acesta a fost urmat de Kwamain Mitchell (12 puncte), de Kenney Funderburk (11 puncte) și de Codruț Dinu (10 puncte). De partea cealaltă, cel mai bun jucător a fost Zarko Djuric, care și-a trecut în cont nu mai puțin de 31 de puncte.

În finala mare a turneului amical, CSM Ploiești se va duela cu CSO Voluntari astăzi, 16 septembrie, de la ora 18:00. Cu două ore înainte, de la 16:00, CS Dinamo București și CSA Steaua București vor lupta pentru locul al treilea.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!