Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești a transferat un pivot american

Paul Olar

Paul Olar
30.06.2016

CSM Ploiești își continuă campania de achiziții. Gruparea din județul Prahova a anunțat, în această dimineață, transferul lui Kyle Hunt. Pivotul de 26 de ani sosește din Canada, de la Halifax Rainmen, echipă alături de care a disputat finala.

Americanul măsoară 2.08 m și cântărește 110 kg, fiind un baschetbalist ce posedă și cetățenie jamaicană. Hunt s-a născut la New York, însă și-a efectuat studiile tocmai în centrul Statelor Unite, la University Of Science and Arts din Oklahoma.

Imediat după absolvire, Kyle nu a fost ales de către nicio formație în Draft-ul NBA, astfel că și-a început cariera profesionistă în altă parte. Jucătorul are astfel experiență în campionatele din Uruguay și Argentina. Totodată, Hunt a activat și în NBA D-League, la Austin Toros.

Până la ora actuală, CSM Ploiești i-a mai adus pe Jovan Novak, George Toth, Angel Nunez sau Barîș Aktaș. Trebuie menționat faptul că veteranul Cătălin Burlacu va îmbrăca maioul ploieștenilor în viitoarea stagiune.

*Foto: www.nblcanada.ca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!