Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești i-a reziliat contractul lui Kwame Vaughn

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.10.2021

CSM Ploiești i-a reziliat contractul lui Kwame Vaughn

Contractul lui Kwame Vaughn a fost reziliat de către CSM Ploiești. Din informațiile Baschet.ro, coșgheterul echipei de pe Valea Prahovei a fost forțat să se vaccineze din cauza noilor restricții. Acesta a refuzat vaccinarea și se pare că echipa ar fi încheiat colaborarea cu el.

Fundașul american a înregistrat medii de 15.3 puncte, 4 recuperări și 3.3 pase decisive în cele patru meciuri din Liga Națională disputate pentru galben-albaștrii.

Conform legislației în vigoare, sportivii din România nu mai au dreptul să se cazeze în hoteluri sau pensiuni dacă nu prezintă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală în perioada recentă, arată gsp.ro.

După prezentarea noilor restricții, Federația Română de Fotbal a solicitat Ministerului Tineretului și Sportului să introducă o excepție pentru sportivii nevaccinați, care sunt oricum testați la fiecare 7 zile, dacă vorbim de teste rapide sau la 14 zile dacă vorbim de teste PCR.

Astfel, dacă MTS nu va admite reguli speciale pentru jucătorii care nu au făcut încă vaccinul anti-COVID, aceștia vor putea evolua doar în meciurile de pe teren propriu ale echipelor, întrucât nu se vor mai putea caza alături de colegii lor în deplasări.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!