Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu a învins pe CSM VSKC Miercurea Ciuc în primul meci de la Cupa Mediaș

CSM Târgu Jiu a învins pe CSM VSKC Miercurea Ciuc în primul meci de la Cupa Mediaș

CSM Târgu Jiu a câștigat primul meci de la Cupa Mediaș, disputat în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 78-73, pe sferturi, 21-20, 23-16, 18-19, 23-11.

Prima repriză a parținut echipei din județul Harghita. Primul sfert a fost unul echilibrat și s-a încheiat cu scorul de 21-20 pentru gorjeni dar în cel de al 2-lea Miercurea Ciuc s-a instalat la conducere și la pauză conducea cu scorul de 43-37. Trupa lui Laszlofy Botond a avut un avantaj maxim de 17 puncte pe parcursul sfertului trei, scor 62-45. Gorjenii au încheiat sfertul cu un parțial de 10 și au rămas în joc. Diferența s-a făcut în ultimele 5 minute de joc, când CSM Târgu Jiu a reușit să-și apropie victoria.

Alin Borșa a fost cel mai bun jucător al meciului cu 19 puncte și 11 recuperări. Jovan Djurasevic a terminat și el în double-double, 19 puncte și 10 recuperări. Andrei Gheorghe a terminat cu 13 puncte, Camil Berculescu cu 12 iar Alexandru Berca cu 10.

Marko Cergic a fost principalul remarcat de la Miercurea Ciuc cu 22 de puncte și 7 recuperări. Adrian Movileanu a adăugat 16 puncte iar Meshacj Lufile a contribuit cu 12 puncte și  5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!