Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu a perfectat transferul lui Noam Weinberg

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.01.2023

CSM Târgu Jiu a perfectat transferul lui Noam Weinberg

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru confruntarea cu campioana României, U-BT Cluj, din acest weekend. Gorjenii dau piept cu Șepcile Roșii într-un meci programat sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18:00.

În vederea acestei încleștări, gruparea pregătită de Kresimir Basic s-a întărit printr-un transfer la capitolul jucătorilor autohtoni. Noam Weinberg a fost cooptat de către formația din orașul lui Brâncuși. El este israelian, dar deține cetățenia română.

Noul jucător de la Târgu Jiu a evoluat în două meciuri în acest sezon pentru BK IMMOunited Dukes în primul eșalon în Austria, iar debutul la seniori și l-a făcut în tricoul israelienilor de la Bnei Herzliya în stagiunea 2021-22.

„Este un jucător tânăr, deține pașaportul românesc de mult timp, dar noi abia acum am aflat acest lucru. A fost alături de noi în probe preț de câteva zile și ne-a convins să încheiem un contract. Sperăm să schimbe energia pe care o avem în teren. Evoluează pe pozițiile 3-4, unde noi am tot avut probleme și sperăm că acestea se vor rezolva prin acest transfer. Sper că ne va ajuta la îndeplinirea obiectivului.”, a declarat Claudiu Alionescu, directorul sportiv al echipei gorjene.

Weinberg are 24 de ani, iar contractul său este valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. El ar putea debuta în meciul cu U-BT Cluj de sâmbătă.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!