Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu a transferat un jucător din naționala Georgiei

CSM Târgu Jiu a transferat un jucător din naționala Georgiei

CSM Târgu Jiu l-a transferat pe fundașul georgian Revaz Rogava, jucător care poate evolua pe pozițiile unu și doi și care a evoluat până acum doar în campionatul țării sale natale, pentru SK Sukumi și BC Olimpi Tbilisi.

Revaz (in foto #32) a jucat alături de trupa din capitala Georgiei în ultimele cinci sezoane. În stagiunea precedentă, el a strâns medii de 13,1 puncte, 4,7 recuperări și 4,4 pase decisive în 14 meciuri din Superliga Georgiei.

Rogava a evoluat, în perioada 2012-2013, pentru echipa de tineret U20 a Georgiei, iar în intervalul 2017-2019 a făcut parte din lotul naționalei de seniori în campania de calificare pentru Campionatul European.

“Sunt foarte fericit să mă alătur echipei CSM Târgu Jiu. Am ales să vin în România pentru că știu despre campionatul românesc că a fost întotdeauna o competiție puternică. Am multi ani jucați în prima ligă din Georgia și sunt convins că pasul făcut în prima ligă din România este un loc excelent pentru dezvoltarea carierei mele. Am aflat că oamenii adoră sportul în Târgu Jiu. Sper că jocurile noastre vor aduce mulți spectatori și abia aștept să văd sala de sport plină”, a declarat georgianul, pentru site-ul oficial al clubului.

Rogava devine al treilea străin pe care CSM Târgu Jiu l-a achiziționat în această vară, după americanii Kevin Allen și Darien McClain.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!