Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu ajunge la patru victorii consecutive în LNBM

CSM Târgu Jiu ajunge la patru victorii consecutive în LNBM

CSM Târgu Jiu s-a impus fără emoții, scor 97-67, în fața echipei CSM VSKC Miercurea Ciuc sâmbătă seara (04.12) într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSM Târgu Jiu a avut un prim 5 alcătuit din Sly, Troupe, Ilie, Allen și Glogovan, iar oaspeții au replicat prin Vujadinovic, Kelemen, Bogdanovic, Lufile și Lam.

Gorjenii au debutat fără greșeală, cu un parțial de 11-0, încasând primul coș abia în al patrulea minut. Seria s-a prelungit apoi la 16-2, cu Glogovac în rol principal, pentru ca de la 20-6 ciucanii să se apropie la 25-15 în încheierea primului sfert.

Bogdanovic a adus formația harghiteană chiar la o diferență de sub 10 puncte, scor 25-17, de unde cu patru puncte la rând din partea lui Ahmed, CSM Târgu Jiu și-a mărit avantajul la 29-17. Ciucanii au ținut aproape până la 29-23, de unde un run de 10-0 a rupt iar jocul și până la finalul primei reprize CSM Târgu Jiu a încasat doar cinci noi puncte, scor 44-28.

Gazdele au deschis cu un parțial de 12-0 repriza secundă, Sly, Morgan și Allen fiind marcatorii, CSM Miercurea Ciuc punctând pentru 65-42 prin Bogdanovic, cea mai mică diferență în a doua parte a acestui sfert. Ahmed a încheiat parțialul cu 4/4 de la libere și o reușită din acțiune, CSM Târgu Jiu fiind în avantaj cu 71-42.

Ultimul sfert a consemnat trecerea barierei celor 30 de puncte diferență în mai multe rânduri (78-46), ecartul maxim înregistrându-se la 94-55 cu tripla lui Ahmed. În cele din urmă, gorjenii antrenați de Jordanco Davitkov au câștigat cu 97-67.

Alb-albaștrii sunt la al patrulea meci câștigat la rând și ajung la 4-6 bilanț, în timp ce Miercurea Ciuc coboară la 1-9. CSM Târgu Jiu va juca pe terenul lui FC Argeș Basketball etapa viitoare, iar harghitenii primesc vizita campioanei U-BT Cluj.

Muhammed Ahmed a fost cel mai bun om de pe teren, cu 27 de puncte (9/12 din acțiune) și 7 recuperări alături de un indice al eficienței de 35 de unități, urmat de Stefan Glogovac (18 puncte, 4 recuperări) și Brandon Sly (17 puncte, 3/3 de la distanță). De la Miecurea Ciuc au condus lista marcatorilor Mihajlo Bogdanovic (19 puncte, 4 recuperări), Branislav Vujadinovic (14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive) și Lock Lam (12 puncte, 4 recuperări).

 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!