Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu l-a înlocuit pe Andriy Agafonov cu Randall Brumant

CSM Târgu Jiu l-a înlocuit pe Andriy Agafonov cu Randall Brumant

CSM Târgu Jiu a anunțat încheierea raporturilor contractuale cu Andriy Agafonov, în locul acestuia sosind americanul Randall Brumant.

Noul pivot al gorjenilor, în vârstă de 24 de ani, o să-și facă debutul în baschetul profesionist în România, după ce până acum a evoluat doar la nivel de NCAA. Brumant a jucat alături de Columbia Lions și Howard Bison, pe parcursul sezonului 2021/2022 având medii de 9.4 puncte, 5.2 recuperări și 2 pase decisive pe meci.

Pivotul vine în locul lui Andriy Agafonov, cel care s-a întors în vara lui 2022 în LNBM și de atunci a prins 19 meciuri alături de CSM Târgu Jiu în campionat și Cupa României. Mediile lui din Liga Națională au fost de 6.8 puncte, 3.8 recuperări, 0.9 assist-uri și 0.6 capace.

Gorjenii sunt penultimii în grupa 11-18, având un bilanț total de o victorie și 7 înfrângeri.

Formația lui Kresimir Basic va evolua la începutul lunii martie pe teren propriu în fața lui CSM Focșani.

*foto: Howard University Athletics

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!