Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu l-a legitimat pe Ken'Darrius Hamilton

CSM Târgu Jiu l-a legitimat pe Ken'Darrius Hamilton

CSM Târgu Jiu a anunțat în cursul zilei de marți, 8 februarie, pe site-ul clubului că i-a găsit un înlocuitor lui Stefan Glogovac, în persoana lui Ken'Darrius Hamilton. Americanul nu va fi la prima experiență în România.

Sportivul din Montogomery, Alabama (SUA) a evoluat ultima dată în Portugalia, pentru CD Povoa, semnând un angajament până la finalul sezonului cu CSM Târgu Jiu. Hamilton a fost prezent la meciul gorjenilor cu Dinamo București și ar putea debuta pentru noua sa echipă în duelul cu SCM OHMA Timișoara, de la finalul acestei săptămâni.

În stagiunea 2020-21, americanul care poate juca pe pozițiile 4 și 5 s-a regăsit în lotul lui CSM Galați, alături de care a avut 26 de apariții în Liga Națională, cu medii de 11.6 puncte, 4.0 recuperări și 1.1 pase decisive în aproape 22 de minute pe întâlnire.

Hamilton și-a început cariera profesionistă în Georgia, la Rustavi (2018-19), apoi trecând pe la Omonia Nicosia și AEL Limassol (ambele Cipru), înainte să ajungă la Galați pentru stagiunea anterioară. În NCAA, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani a jucat la Tennessee State.

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!