Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de Kevin Allen

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de Kevin Allen

CSM Târgu Jiu a anunțat prin intermediul site-ului clubului despărțirea de pivotul american Kevin Allen. Contractul dintre cele două părți s-a încheiat pe cale amiabilă începând cu data de 7 februarie, notează gorjenii.

Allen a fost principalul marcator și recuperator al echipei în sezonul 2021-22, cu medii de 15.8 puncte și 12.0 recuperări în 18 apariții. În cea din urmă categorie chiar conduce în campionat, având cea mai mare medie de recuperări.

În două rânduri n-a terminat pivotul în double figures în campionat, recordul său stagional fiind de 23 de puncte, bornă atinsă de trei ori. Allen a avut 14 double-double-uri în LNBM, șapte fiind consecutive.

La ultima apariție, împotriva lui Dinamo București (06.02), a avut la final 12 puncte și 10 recuperări, cu 4/10 din acțiune și 4/6 de la linia de fault.

Americanul a evoluat pentru prima dată la Târgu Jiu în stagiunea 2018-19, după care a plecat la Goga (Albania), dar s-a întors în Gorj începând cu 2020-21.

CSM Târgu Jiu joacă în această seară (12.02) pe terenul lui SCM OHMA Timișoara în etapa a 20-a, de la ora 18.00.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!