Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de Xavier Cannefax

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.01.2023

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de Xavier Cannefax

CSM Târgu Jiu continuă să mute pe piața transferurilor. După adiția lui Noam Weinberg în rolul de jucător autohton cu dublă cetățenie, gruparea din orașul lui Brâncuși a punctat și la capitolul plecărilor.

Gorjenii au anunțat oficial încheierea pe cale amiabilă a contractului cu Xavier Cannefax. Baschetbalistul american în vârstă de 33 de ani a ajuns în Liga Națională după prima etapă, iar de atunci a fost prezent pe parchet în toate cele 11 meciuri ale echipei sale.

În aceste 11 partide, Cannefax a fost unul dintre cei mai buni marcatori din tabăra alb-albaștrilor. El a avut medii de 11.8 puncte, 2.2 recuperări și 2.2 pase decisive în 26 de minute pe meci, cu procentaje de 55% de 2 puncte, 26% de la distanță și 86% de la linia de libere.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează un duel cu U-BT Cluj-Napoca, programat sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 20:30. Confruntarea poate fi urmărită exclusiv pe FRB TV.

*foto: radioaccent.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Edi98 :

    Meci
    Din ce am observat pe site ul CSM ului meciu este programat la 20 30 nu la 18.

    cu 1 an în urmă (13.01.2023)
    • Istrate David:

      Feedback
      Da, așa este, mulțumim de feedback!

      cu 1 an în urmă (13.01.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!