Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu s-a impus în duelul cu CSM Focșani

CSM Târgu Jiu s-a impus în duelul cu CSM Focșani

CSM Târgu Jiu a câștigat meciul cu CSM Focșani din cadrul turneului 13 LNBM, scor 91-80 (21-20, 28-20, 22-19, 19-22). Partida s-a desfășurat în Sala Dunărea din Galați.

Echipele de start

Focșani: Petrișor, Taylor, Antonescu, Pesic, Simeunovic

Târgu Jiu: McClain, Rogava, Berculescu, Spurgeon, Allen

Doar un punct separa cele două echipe după primele zece minute, 20-21. Atacurile gorjenilor s-au intensificat în sfertul al doilea și s-au distanțat repede pe tabelă. Rogava a înscris de la mare distanță cu cinci minute rămase până la pauză, 25-38, iar diferența după prima repriză era de 9 puncte, scor 40-49.

Trupa din Focșani nu a găsit soluția pentru a reveni în meci iar Târgu Jiu a majorat ecartul înaintea ultimului sfert, scor 59-71. În debutul actului patru, Taylor și-a apropiat echipa la două posesii, scor 66-72. Berculescu a răspuns imediat cu un coș din apropiere, 66-74, iar Spurgeon a înscris de afară pentru 67-77. În cele din urmă, formația din Gorj și-a asigurat victoria la o diferență de 9 puncte, scor 81-90.

Principalii marcatori

Târgu Jiu: Allen 19 puncte, Spurgeon 19 puncte, McClain 17 puncte, Berculescu 16 puncte

CSM Focșani: Pesic 24 de puncte, Taylor 21 de puncte, Simeunovic 14 puncte, Antonescu 12 puncte

*Foto: Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!