Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu trece din nou de Steaua București

CSM Târgu Jiu trece din nou de Steaua București

La Cluj-Napoca, CSM Târgu Jiu a trecut de CSA Steaua cu scorul de 87 la 80. 

Primele două sferturi ale confruntării s-au terminat în oglindă, 24 la 19, astfel la pauza mare a confruntării scorul era egal 43 la 43. 

După pauză, gorjenii au profitat de câteva erori în apărarea steliștilor și s-au distanțat la 8 puncte, 71 la 59, în special grație reușitelor semnate de McClain și a jocului bun prestat sub panou de Borșa și Andrejevic. 

Militarii au avut un început de sfert decisiv bun și s-au apropiat pe tabelă, dar același Andrejevic a înscris 4 puncte consecutive și a dus scorul la 82-75. Steliștii au forțat din nou revenirea, însă echipa antrenată de Claudiu Alionescu a gestionat bine finalul de meci și s-a impus cu 87 la 80.

Remarcați

Darien McClain - 18 puncte, 9 pase decisive; Stefan Andrejevic - 19 puncte, 7 recuperări; Alin Borșa - 12 puncte, 8 recuperări, 5 intercepții; 

Kenneth Brown - 23 de puncte; Radu Vîrnă - 12 puncte; Ivan Vranes - 10 puncte; Andrei Mandache - 10 puncte; 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!