Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș încearcă să lege victoriile în Liga Națională

CSM Târgu Mureș încearcă să lege victoriile în Liga Națională

CSM Târgu Mureș primește vizita lui CSM Târgu Jiu în primul meci de duminică, 8 ianuarie, în Liga Națională de Baschet Masculin, acest duel din etapa a 14-a urmând să fie transmis la televizor.

Mureșul caută o performanță pe care nu a reușit-o încă de la promovarea din vară, și anume să lege victoriile în LNBM. Înaintea acestui duel cu CSM Târgu Jiu, ardelenii stau cu 4-8 bilanț în Conferința A, rezultatele bune fiind împărțite, cu câte două meciuri câștigate acasă și în deplasare.

CSM Târgu Jiu a putut într-un final să oprească seria negativă și a câștigat în premieră în stagiunea 2022/2023, scor 67-63 acasă în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc. A fost primul meci pentru Kresimir Basic din postura de antrenor principal al formației alb-albastre, Shamiel Stevenson remarcându-se cu un double-double, 26 de puncte și 10 recuperări.

În tur diferența a fost de 20 de puncte în favoarea Mureșului, 83-63, cu excepția lui Gajovic și Lowrance toți jucătorii experimentați de sub comanda lui George Trif reușind atunci să fie în double figures. CSM Târgu Mureș a legitimat un jucător nou recent, Anthony Miles sosind și Branislav Vujadinovic și-a încheiat contractul pe o lună.

Statistic, Mureșul stă mai bine aproape la toate datele, singura excepție fiind reprezentată de media de capace pe întâlnire. În ceea ce privește situația după trei sferturi dacă se află în dezavantaj, ambele echipe sunt încă în căutarea victoriei, având 0-3 acasă (Mureș) și 0-3 în deplasare (Târgu Jiu). Nou-promovata a reușit până acum să se impună în campionat de fiecare dată când și-a ținut adversarul la sub 80 de puncte marcate.

Duelul de la Târgu Mureș va avea loc duminică, 8 ianuarie, începând cu ora 17.00 și o să fie în direct pe Digisport 3, Prima Sport 5, respectiv YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!