Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș își dorește revanșa în fața lui CSM Miercurea Ciuc în LNBM

CSM Târgu Mureș își dorește revanșa în fața lui CSM Miercurea Ciuc în LNBM

CSM Târgu Mureș se pregătește de ultimul meci pe teren propriu în prima fază a campionatului, nou-promovata urmând să evolueze în această seară, 18 ianuarie, în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc. Meciul contează pentru etapa a 16-a a Conferinței A din LNBM.

Mureșenii au ieșit din lupta pentru un loc în Top 10 prin eșecul de runda trecută de la Rapid, 77-87, fiind pentru a patra oară la rând când nou-promovata termină cu sub 80 de puncte marcate. Rezultatul i-a dus pe mureșeni la 5-9 bilanț cu două jocuri rămase de disputat în Conferința A.

CSM VSKC Miercurea Ciuc are șapte înfrângeri la rând, cu excepția a doua întâlniri toate celelalte fiind la diferențe importante. Ciucanii au cedat în această perioadă la cinci puncte cu Craiova și la patru cu Târgu Jiu, dar au încasat și un eșec la 35 de puncte pe teren propriu în fața Rapidului. Harghitenii stau cu 2-11 bilanț înaintea partidei de la Târgu Mureș.

În tur s-a consemnat victoria ciucanilor, 98-87, pe 26 noiembrie 2022, acela fiind momentul în care CSM Miercurea Ciuc a câștigat pentru ultima dată în Liga Națională. Manojlovic, Lufile și Draskovic au avut toți minim 24 de puncte marcate, primul menționat părăsind între timp echipa.

Cifrele sunt clar de partea Mureșului, aceștia fiind în primele trei din ligă la media de recuperări, la recuperările defensive și la procentajele aruncărilor precise de la linia liberelor. Singurul capitol la care Miercurea Ciuc stă bine este cel al recuperărilor ofensive, fiind a șasea echipă din campionat în acest caz.

Întâlnirea de la Târgu Mureș are loc în această seară, 18 ianuarie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe FRB TV.

*foto: Pinti Attila / szekelysport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!