Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș păstrează încă doi jucători din lotul avut în sezonul 2022-2023

CSM Târgu Mureș păstrează încă doi jucători din lotul avut în sezonul 2022-2023

Vineri, 23 iunie, CSM Târgu Mureș a anunțat că zece din jucătorii pe care i-a avut în stagiunea 2022-2023, printre care și Szabolcs Santa, Goran Martinic și Alin Borșa, vor continua la gruparea ardeleană.

Astăzi, 28 iunie, alb-albaștrii au anunțat încă doi baschetbaliști care vor rămâne în lotul lui George Trif și Vlad Pora. Este vorba de Goran Gajovic și de Jonathan Person, jucători cu multiple sezoane petrecute la Târgu Mureș.

Gajovic a ajuns pentru prima oară în România, în 2014, jucând timp de trei ediții pentru BC Mureș Târgu Mureș. Apoi, în perioada 2017-2022, muntenegreanul a trecut pe la CSM Oradea, SCM U Craiova și FC Argeș Basketball.

În 2022, Gajovic a decis să se întoarcă la Târgu Mureș și, în sezonul recent încheiat, a avut medii de 13.5 puncte, 6.2 recuperări și 3.3 pase decisive.

Și Person a ajuns în România pe filiera Târgu Mureș, semnând în „Junglă” în 2017. În timpul stagiunii 2017-2018, jucătorul suedez s-a transferat la FC Argeș Basketball, unde a stat încă un an.

Person a mai evoluat în țara noastră și pentru SCM U Craiova (2020-2021) și, în 2022, a revenit la CSM Târgu Mureș. În 30 de partide disputate, baschetbalistul în vârstă de 30 de ani a adunat 10.8 puncte, 4.0 pase decisive și 3.5 recuperări.

Așadar, în acest moment, lotul lui CSM Târgu Mureș include 12 jucători: Szabolcs Santa, Alin Borșa, Tamas Boloni, David Engi Rosenfeld, Botond Solyom, Vlad Nistor, Cristian Mureșan, Botond Szilveszter, Răducu Blaca, Goran Martinic, Goran Gajovic și Jonathan Person.

*foto: Facebook – CSM Târgu Mureș – Marosvasarhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!