Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea a trecut de CSU Sibiu cu un coș marcat în ultimele secunde

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.01.2015

Baschetbaliștii de la CSM-U Oradea au reușit să-și ia revanșa în fața celor de la CSU Sibiu, scor 84-83 (21-21, 19-9, 26-20, 18-33), printr-un coș marcat în ultime secunde de Nuhanovic.

Cei mai buni marcatori din tabăra celor de la Oradea au fost R. Markovic cu 21, D. Dillon cu 17, V. Subotic 14, M. Pantic 13 și S. Nuhanovic 12. De cealaltă parte, din tabăra oaspeților s-au remarcat M. Bojovic cu 32 de puncte, respectiv M. Ceskovic cu 26. 

În urma acestui rezultat, bihorenii au ajuns la un bilanț de 10 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Sibiul are acum 8 meciuri câștigate și 7 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Oradea!

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    meci identic cu cel de la ploiesti...
    inclusiv echipa...

    felicitari oradea!

    PS: nu mai am nevoie de adrenalina... :)

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    Afara cu perisic
    nu vedeti bai ca antrenorul e depasit? E depasit de anul trecut! El declara ca vrea creativitate in meciuri...nu e atelier de pictura, e baschet! Nimeni nu se apara, atacul nu are niciun plan...ati avut un singur jucator care se apara si l-ati pierdut, deci o infrangere meritata! Afara perisic esti rusinos de slab!

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Bravo Oradea!
    Desi e o lupta crancena, unde fiecare victorie cantareste dublu, mai ales cele in deplasare, azi nu meritam sa castigam. Nu poti castiga jucand baschet un singur sfert din 4. Desi suntem catastrofe la finalizare, e din ce in ce mai clar ca principala vina o are Perisic... Hurd, de 2 meciuri esti ca numarul de pe maieu...Oradeni, echipa noastra ne da mereu dureri de inima, astazi vazut si voi. Felicitari, o victorie meritata, o echipa cu probleme... poate mai invata si Perisic ...

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      Dureri de inima
      Crede-ma ca echipa noastra ne-a dat ceva mai multe dureri de inima sezonul acesta, atat pozitive cat si negative.3 buzzer beater-uri care au adus 3 victorii(Cu Targu Mures, cu voi azi si cu Asesoft(, infrangere cu Steaua chiar pe final(la ultima faza Krapic a ratat o aruncare de 3 complet liber cu o secunda inainte de final), cu voi am pierdut in tur la 2 puncte printr-o posesie pierduta cu 5 secunde pe final...

      Meci ca cel de azi nu mai vreau sa vad!Chiar daca am castigat trebuie sa se traga un semnal serios de alarma!Daca nici la 19 puncte nu suntem in stare sa controlam jocul, atunci la cate?In ultimul sfert apararea agresiva a Sibiului s-a vazut imediat si jucatorii nostri au clacat in numeroase ocazii primind cos dupa cos si in 7-8 minute s-a topit tot avantajul acela.E o victorie enorm de importanta pentru noi, dar cum am zis trebuie tras un semnal de alarma foarte rapid!Corpodean in afara de 3-4 recuperari a fost inexistent pe teren, Lupusavei azi a avut o zi mai proasta si el, dar in rest echipa a fost la inaltime, cu exceptia ultimului sfert!

      cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo Oradea!!!
    adevarul e ca asa meci nu mai vreau sa vad.....sa ne stea inima la toti, nu alta!!! Oradea a facut meci in oglinda cu cel de la asehotzi si Sibiul, cu aceiasi asehotzi de saptamana trecuta! Stiti ce era culmea?!? Daca Sibiul ne batea din nou la 2 puncte....ca in cele 2 meciuri din cupa si cel din campionat! Oricum, era aiurea sa pierzi dupa ce ai condus tot meciul, chiar la 20 de puncte diferenta!!!

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    tampiti
    Prostia celor din staff e ca vor ca toti jucatorii sa marcheze cate 30 p pe meci cu orice chip chiar si daca arunca de 60 de ori de persoana la cos. Asa va fi de acum incolo cesko si bojovic vor avea cate 30 p si restul nu vor pune mana pe minge. Asta s-a vrut, asta s-a primit! Atunci cand pleaca jucatorul cu cel mai bun procentaj din echipa la 2 si 3 puncte si e adus unul care da 100 de puncte din 1000 de aruncari si nu mai apuca sa arunce nimeni. Penibil staff!

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    baschet frumos...
    Salutare... pe tot parcursul meciului am avut senzatia ca nu putem pierde acest meci. Apoi a urmat sfertul 4 pe parcursul caruia timp de 10 minute Sibiul a jucat zona presing non stop. Fantastic!!! Cred ca este atat meritul jucatorilor care au depus un efort supraomenesc, dar si a antrenorului, chiar daca unuii prieteni de la Sibiu sunteti nemultumiti de el. Sa ajungi asa aproape de victorie readucand practic meciul din moarte clinica, mi se pare extraordinar. Inca un motiv pentru care baschetul e un sport foarte frumos. Prin aceasta abordare CSU ne-a fortat sa producem 28 de turnover-uri, ceea ce mi se pare iesit din comun. Pe de alta parte Achim din nou si-a aratat maiestria. Cu o rotatie foarte scurta, cu mari probleme la greseli personale, fara conducator de joc de meserie a reusit sa aseze echipa foarte bine in teren si sa gestioneze bine finalul de partida. De asemenea cred ca un efect pozitiv l-au avut suporterii care atunci cand CSU a preluat conducerea au continuat sa ii incurajeze pe baieti, iar Salih pare sa fi spus "OK hai sa ne platim datoria" cu 3 secunde inainte de final. Schema foarte buna desenata de Achim.

    Eu as vrea sa felicit ambele echipe. Meciul a fost frumos si disputat. Cred ca noi, cei ce salasluim in Arena Antonio Alexe ar trebui sa fim deja obisnuiti cu asemenea finaluri de meci, dar parca mi-e dor de o partida cu un adversar apropiat ca valoare in care in ultimele 2-3 minute sa avem un avantaj confortabil, sa mai rotim tinerii si sa ne bucuram de victorie fara palpitatii.

    Azi a fost o zi buna pentru baschet si prietenilor din Sibiu le-as transmite sa aiba incredere in aceasta echipa si in antrenor. Cred ca veti ajunge departe anul acesta si mi-as dori sa ne revedem in play off, caci meciurile noastre par sa fie de mare calitate sportiva si fair play!

    Felicitari CSM si CSU!

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      .
      Noi suntem obisnuiti cu astfel meciuri :))

      cu 9 ani în urmă (31.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!