Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea – Gaz Metan Mediaş, duelul dintre locurile 5 si 11

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
28.11.2014

Liga Națională

Etapa IX

Arena "Antonio Alexe"

4-4 Fișa meciului 3-4

CSM-U Oradea a legat primele două victorii consecutive din acest sezon, în urma rezultatelor din confruntările cu BC Mureş în deplasare, respectiv cu Energia Târgu-Jiu în postura de gazdă. Ultima victorie pe teren propriu înainte de cea de miercuri s-a înregistrat în meciul 4 din finala cu CSU Asesoft Ploieşti din sezonul precedent.

Autor a 21 de puncte, 4 recuperări şi 8 pase decisive, Daniel Dillon a fost principalul remarcat bihorean în duelul cu Energia Târgu Jiu.

Un alt aspect al aportului celei mai recente victorii a elevilor lui Cristian Achim este îmbunătăţirea bilanţului de rezultate, ajuns la egalitate, 4 la 4. În urma acestei partide, bihorenii au ajuns de pe poziţia a 10-a pe care se afla, până pe locul 5 din clasament la egalitate cu ocupanta locului 4, BC Timişoara.

CS Gaz Metan Mediaş soseşte la Oradea în urma unei înfrângeri suferite pe terenul campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploieşti cu scorul de 81-77. Chiar dacă medieşenii au fost aproape de a izbuti o surpriză, într-un final prahovenii s-au impus. La baza acestei înfrângeri, principalul pion al ploieştenilor a fost Gerald Lee cu 31 de pnucte, 9 recuperări şi 2 pase decisive, având 38 ca indice al eficienţei. Din tabăra medieşenilor a ieşit în evindenţă Marko Djurkovic cu 20 de puncte, 16 recuperări şi 3 pase decisive.

În urma acestei partide, bilanţul lui Gaz Metan Mediaş devine unul negativ, înregistrând 3 victorii şi 4 înfrângeri, păstrându-şi locul pe poziţia a 11-a în clasamentul Ligii Naţionale.
La capitolul confruntărilor anterioare dintre cele două echipe, Gaz Metan Mediaş conduce detaşat cu scorul de 17 la 9.

Partida va avea loc sâmbătă la ora 19:00 în Arena Antonio Alexe.

*Foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!