Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea se impune pe teren propriu în faţa lui SCM U Craiova

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
06.12.2014

LNBM

Etapa X

75-68

Arena „Antonio Alexe” - Oradea

6-4 Statistică 4-5

Echipa antrenată de Andelko Mandic nu a făcut faţă pe terenul vicecampioanei din sezonul precedent. Partida a decurs echilibrat, chiar dacă bihorenii au condus pe tot parcursul acesteia.

Oradea a început în forţă, adjudecându-şi sfertul debutant al jocului cu scorul de 24-17, în special prin aportul adus de coşurile marcate de Pantic, Dillon şi Ante Krapic. În sfertul secund, craiovenii au arătat o oarecare tentativă de a reveni pe tabelă, la pauza mare scorul fiind 42-34 în favoarea gazdelor.

Revenirea în joc a doljenilor s-a observat şi la finalul sfertului 3, aceştia adjudecându-l la diferenţă de un singur punct (19-20). Chiar dacă ultimul sfert a fost încheiat la egalitate (14-14), echipa de pe malul Crişului Repede s-a impus cu scorul de 75-68, fiind ajutaţi în special de performanţele reuşite în prima parte a jocului.

Performerii orădenilor au fost: Mladen Pantic cu 19 puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă, Daniel Dillon cu 14 puncte, 9 recuperări şi 8 pase decisive, şi Marcus Hatten cu 12 puncte, 7 recuperări şi 4 pase decisive.

Din partea craiovenilor s-au făcut remarcaţi: Nikola Otovic cu 17 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive, Zoran Krstanovic cu 16 puncte şi 9 recuperărări, şi Travis Bureau cu 12 puncte,10 recuperări şi 2 pase decisive.

Pentru CSM-U Oradea urmează prima partidă în deplasare din această lună pe terenul lui BCM U Piteşti, formaţia antrenată de Hristu Şapera fiind clasată pe locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale. SCM U Craiova urmează să dispute o nouă partidă în deplasare, de această dată împotriva lui CSU Sibiu.

*Foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ok si convingator
    Salutare... Ma bucura victoria CSMului, insa ce ma bucura mai mult este ca jocul in aparare incepe sa semene a ceva calculat, efort colectiv si exersat. Performanta lui Pantic, desi semnificativa in atac, mi s-a parut exceptionala in ceea ce priveste apararea la Zoki. Dillon nu mai are nevoie de prea multe trambite... toata lumea stie ce-i poate capul, mainile si picioarele, iar in seara asta nu a ramas dator. Poate cel mai imbucurator a fost sa vad Arena Antonio Alexe din nou aproape plina. Se pare ca si ziua si ora de disputare a partidei este importanta. Una peste alta am avut senzatia unei victorii fara ca CSM sa fie nevoita sa forteze, decat in momentele cheie. Hatten & co. au parut sa fie stapani pe situatie timp de 40 de minute.

    Acum e nevoie de concentrare maxima pentru meciul cu Pitesti. Nu degeaba Pitestiul este in plutonul fruntas al clasamentului, au aratat de ce sunt in stare in prima repriza a meciului de azi cu Asesoft. Trebuie sa pregatim extrem de bine acest meci sa emitem pretentii.

    O seara frumoasa tuturor.

    cu 9 ani în urmă (07.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!