Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM VSKC Miercurea Ciuc a trecut pe teren propriu de CSM Focșani într-o partidă de verificare

CSM VSKC Miercurea Ciuc a trecut pe teren propriu de CSM Focșani într-o partidă de verificare

CSM VSKC Miercurea Ciuc a avut un joc de pregătire pe teren propriu în acest presezon, ocazie cu care harghitenii și-au prezentat lotul pentru 2022/2023. Adversară în amicalul de vineri, 16 septembrie, a fost CSM Focșani și s-a terminat cu 74-71 pentru gazde.

Cele două formații au fost pe rând la conducere în primul sfert, terminat cu 21-20 pentru Miercurea Ciuc, iar apoi vrâncenii au putut să egaleze în mai multe rânduri și la pauză era 38-36 în favoarea gazdelor.

Ciucanii au câștigat și sfertul cu numărul trei, depășind cu această ocazie din nou borna celor 20 de puncte marcate și conduceau cu 59-54. În finalul meciului CSM Focșani a avut ocazia să egaleze, după cum notează szekelyhon.ro, dar CSM Miercurea Ciuc s-a impus la o posesie diferență, 74-71.

Rezultatul a însemnat prima victorie pentru harghiteni în presezon, ei duelându-se până acum și cu Dinamo București, respectiv CSM Târgu Mureș, în ambele cazuri suferind eșecuri în care au încasat peste 90 de puncte din partea adversarelor.

Lotul cu care CSM VSKC Miercurea Ciuc o să abordeze stagiunea 2022/2023 este următorul: Lehel Szabo, Zoltan Zerkula, Arnold Laszlo, Botond Laszlo, Cezar Stănescu, Amedeo Casale, Lucian Țîbîrnă, Meshack Lufile, Vladislav Frolov, Nemanja Manojlovic, Haris Cucovic și Andrija Draskovic. Antrenori sunt Botond Laszlofy (principal) și Paula Nica (secund).

*foto: Veres Nándor / szekelyhon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!