Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat la limită meciul de la Mediaș cu CSM

CSO Voluntari a câștigat la limită meciul de la Mediaș cu CSM

CSM Mediaș și CSO Voluntari s-au confruntat în etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin – GVB. Partida s-a desfășurat sâmbătă, 14 decembrie, în Sala Sporturilor din Mediaș, de la ora 18:00 și s-a încheiat cu scorul de 83-85 pentru ilfoveni, pe sferturi 19-30, 27-14, 19-26, 18-15.

Partida de pe Târnava Mare a fost oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Alexandra Stan, Amalia Marchiș și Octavian Goina iar comisar din partea FRB a fost Tiberiu Rist.

După un start echilibrat de meci, CSO Voluntari a preluat inițiativa, iar cu Bojic și Borovnjak extrem de inspirați pe faza ofensivă au încheiat primul act cu un avantaj important, 30-19. La reluarea jocului gazdele au revenit pe tabelă. Daniel Banciu a venit cu un aport bun de pe bancă și echilibrul s-a restabilit rapid, 34-35, după 4 minute trecute din sfetul doi. Până la pauză cele două echipe s-au succedat la conducere iar la cabine se intra cu scorul de 46-44 pentru CSM Mediaș. Sfertul trei a fost unul echilibrat. Medieșenii s-au desprins primii la două posesii, oaspeții au revenit iar în ultimele 30 de secunde au pus două posesii în contul lor pentru scorul de 65-70. CSM Mediaș a început foarte bine actul decisiv și a trecut la plus 5 în primele 5 minute. A urmat un time-out pentru Voluntari, după care Borovnjak și Popescu au marcat patru la rând, iar sârbul avea să-i ducă în față din nou pe ilfoveni, 80-81. Jacob Gibson a înscris o triplă chiar la intrarea în ultimul minut de joc. Martinic a egalat cu două libere. Gibson nu a mai repetat figura iar Borovnjak a înscris un jump shot de la libere cu mai puțin de 2 secunde rămase pe tabelă. La ultima acțiune Andrei Iliescu a aruncat de la trei puncte, mingea a lovit inelul iar victoria a mers către CSO Voluntari.

Faza meciului a fost realizată de Dani Popescu, cel care a marcat un coș aproape imposibil din zero grade, după ce Andrei Iliescu l-a forțat să scoată mingea e sub mâna acestuia și să arunce dintr-o poziție mai mult decât incomodă pe final de atac.

La meciul de la Mediaș nu au existat accidentări dar de menționat este faptul că formația de pe Târnava Mare a jucat fără Nikola Siladji, cel care a suferit o accidentare în cursul acestei săptămâni.

În urma acestei înfrângeri CSM Mediaș coboară o poziție în clasament și ajunge pe locul 3 cu 7 victorii și 3 înfrângeri. CSO Voluntari rămâne în continuare pe prima poziție cu 9 victorii și o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!