Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat partida amicală cu CSM Ploiești

CSO Voluntari a câștigat partida amicală cu CSM Ploiești

CSM Ploiești și CSO Voluntari au disputat o partidă în această seară, 8 septembrie, în Sala Olimpia din orașul prahoven. Meciul de verificare a fost câștigat de echipa ilfoveană cu scorul de 87-75.

Cele formații nu au oferit mai multe infromații despre partidă.

CSO Voluntari a mai disputat două partidă până în acest moment, ambele câștigate, 75-54 în fața lui Rapid București și 88-67 contra celor de la CSA Steaua București.

Pentru CSM Ploiești a fost primul meci de verificare iar echipa antrenată de Mihai Popa se pregătește acum pentru Memorialul „Georgel Ziguli”.

foto: CSO Voluntari (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!