Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat primul meci al seriei cu SCM U Craiova

CSO Voluntari a câștigat primul meci al seriei cu SCM U Craiova

CSO Voluntari s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la SCM U Craiova, scor 83-67 (20-17, 16-17, 25-13, 22-20) în prima partidă a seriei din sferturile de finală ale LNBM.

Echipele de start

Voluntari: Hickey, Badiu, Joseph, Moldoveanu, Borovnjak

Craiova: Person, Diculescu, Pratt, Henson, Vucic

Formația craioveană a început confruntarea cu un run de 10-0, dar gazdele au răspuns în mod special prin Hickey de la mare distanță și au reușit să egaleze scorul, 12-12. Craiovenii au cerut time-out, dar la reluare trupa din Ilfov a trecut la conducere tot prin Hickey, 14-12. Diculescu a adus egalarea pentru oaspeți, 14-14, însă Hickey a transformat de la mare distanță, 17-14. Trei puncte avans avea Voluntariul după primele zece minute, 20-17.

În debutul actului secund, gazdele s-au distanțat la 7 lungimi, scor 24-17. Până la jumătatea sfertului, Craiova s-a apropiat la doar un singur punct, scor 26-25. Două libere transformate de Person i-a adus pe olteni în avantaj, 26-27. Prima repriză s-a încheiat la o diferență de 2 puncte, scor 36-34 pentru CSO Voluntari.

După pauză, două coșuri de la mare distanță semnate de Lee și Hickey au dus scorul la 42-34. Pratt a punctat de lângă panou pentru 44-39, dar Devoe Joseph a înscris din spatele semicercului, 47-39. Duric a transformat o aruncare de afară și a mărit ecartul la 13 lungimi, 57-44. Înaintea ultimului act, tabela indica 61-47, o diferență consistentă de 14 puncte în favoarea Voluntariului.

În primul minut din sfertul patru, ilfovenii au mai adăugat 5 puncte la diferențe de pe tabelă, 66-47. Goran Filipovic a marcat de la mare distanță, 72-57, iar Hickey a înscris printr-un lay-up pentru 76-59. Două coșuri din spatele semicercului reușite de Duric și Filipovic au făcut ca tabela să arate 81-61, cu un minut și jumătate rămas până la sfârșitul partidei. Cinac a înscris ultimele puncte ale întâlnirii de la linia de libere iar scorul final a fost 83-67.

Principalii marcatori

Voluntari: Hickey 24 de puncte, Moldoveanu 16 puncte, Duric 14 puncte, Lee 11 puncte

Craiova: Pratt 13 puncte, Henson 12 puncte, Diculescu 11 puncte

*Foto: CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!