Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a făcut spectacol, pe teren propriu, cu CSM Galați

CSO Voluntari a făcut spectacol, pe teren propriu, cu CSM Galați

Ziua de astăzi, 18 noiembrie, s-a încheiat cu duelul dintre CSO Voluntari și CSM Galați, formații aflate la capete opuse ale clasamentului în grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSO Voluntari: Trevon Allen, Kwamain Mitchell, JT Shumate, Titus Nicoară, Alexandru Olah

CSM Galați: Jan Razdevsek, Marius Ciotlăuș, Marlon Ruffin, Guga Patashuri, Andrei Calenic

Gazdele au început excelent partida, iar Allen a continuat evoluția excelentă din confruntarea cu Liege Basket, marcând rapid două triple. După câteva faze cu mai multe greșeli de partea ambelor tabere, elevii lui Ainars Bagatskis au preluat controlul asupra jocului și au dominat atât în apărare, cât și în atac. Rashard Odomes s-a remarcat și el în ofensivă, arătând o poftă de baschet deosebită și, la finalul actului inaugural, CSO Voluntari conducea cu 30 la 11.

Sfertul secund nu a fost la fel de dezechilibrat ca primul, însă tot alb-albaștrii au fost cei care au dictat ritmul. Ciotlăuș, Ruffin și Patashuri au încercat să își țină echipa în joc, dar gazdele s-au dovedit a fi prea puternice, marcând prin toate procedeele și prin mulți jucători. Faza acestei secvențe a fost reprezentată de un alley-oop finalizat spectaculos de Mitchell. În cele din urmă, după 20 de minute, CSO Voluntari conducea cu 55 la 30.

Revenirea de la vestiare nu a fost de bun augur pentru elevii lui Florin Nini, fiindcă adversarii s-au dezlănțuit și mai tare și și-au adjudecat sfertul al treilea la 16 puncte. Laszlo Polyak și Odomes au condus ofensiva ilfovenilor în prima parte a penultimului act, iar apoi s-au remarcat Shumate, Olah și Allen. Așadar, cu zece minute înainte de final, diferența de pe tabelă ajunsese la 40 de puncte: 83-43.

În ciuda faptului că soarta meciului era deja decisă, Bagatskis și-a păstrat titularii pe teren și în primele șase minute ale actului final, iar aceștia nu i-au lăsat pe adversari să se apropie. Apoi, în ultimele minute, antrenorii ambelor echipe și-au introdus pe parchet juniorii, care au continuat să facă spectacol. În cele din urmă, CSO Voluntari s-a impus cu 106 la 68.

Liderii învingătoarei au fost Trevon Allen (21 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive), Rashard Odomes (20 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive), Keyshawn Feazell (11 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive) și Alexandru Olah (10 puncte, 4 recuperări).

De partea cealaltă s-au remarcat Marlon Ruffin (21 de puncte, 4 pase decisive) și Marius Ciotlăuș (16 puncte, 5 recuperări).

Datorită acestui rezultat, ilfovenii ajung la un bilanț de 6-2 în Liga Națională de Baschet Masculin. În schimb, gălățenii rămân cu o singură victorie și au șapte înfrângeri.

În următoarea rundă, CSO Voluntari se va deplasa pe terenul Lagunei București, în timp ce CSM Galați va primi vizita lui SCM Timișoara.

*foto: Facebook – CSO Voluntari – Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Urat
    Ce se întâmplă cu Galațiul

    cu 5 luni în urmă (20.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!