Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari câștigă în fața lui SCM U Craiova, în derby-ul turneului pe care l-a organizat

CSO Voluntari câștigă în fața lui SCM U Craiova, în derby-ul turneului pe care l-a organizat

CSO Voluntari a câștigat meciul cu SCM U Craiova, care a contat pentru etapa 22 din Liga Națională de Baschet Masculin. În meciul jucat astăzi, 2 aprilie, ilfovenii s-au impus în propria arenă cu scorul de 86-71.

Echipele de start

Craiova: Filipovic, Diculescu, Pratt, Henson și Vucic
Voluntari: Hickey, Badiu, Joseph, Moldoveanu și McCarthy

CSO Voluntari a început mai bine partida dar Henson a reușit 6 puncte la rând prin care i-a dus pe olteni în avantaj, 11-9. Pratt a mai marcat o triplă apoi și Sasa Ocokoljic solicita primul timp de odihnă al meciului. A urmat un run de 9-2 pentru gazde, care-i ajuta să câștige apoi primul sfert, cu scorul de 20-18.

Actul secund a avut un start alert și cele două echipe au dus rapid parțialul la 5-5. Ilfovenii au fost mai preciși de la distanță și s-au desprins la 35-27, după patru minute scurse din sfertul 2. Oltenii au răspuns cu 5 puncte la rând prin Filipovic și Diculescu. A urmat o periadă de echilibru până la pauză, când CSO Voluntari avea un avantaj de două posesii, scor 48-42.

Sfertul trei i-a găsit pe ilfoveni în permanență la conducere. Craiova nu s-a putut apropia la mai puțin de două posesii iar finalul de sfert a fost unul și mai prost pentru olteni. La scorul de 63-56, Aco Todorov a primit al doilea tehnic și a fost eliminat. Joseph a fructificat libera iar apoi a închis sfertul cu o reușită de la distanță, prin care ducea Voluntariul la 11 lungimi, 67-56.

Craiova a început excelent și a marcat primele 5 puncte din actul decisiv. Gazdele au avut însă un răspuns bun și cu un run de 12-3 reveneau în controlul partidei, 76-64, cu mai puțin de 6 minute rămase din meci. Parțialul ilfovenilor a continuat cu o triplă a lui Hickey. Această desprindere a fost suficientă pentru CSO Voluntari să-și adjudece victoria. Scor final 86-71.

Devoe Joseph a fost omul meciului cu 24 de puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări. Ousmane Barro a reușit 15 puncte și 8 recuperări. Hickey și Lee au contirbuit cu 11 puncte fiecare iar Djuric cu 10.

Mo Pratt a fost cel mai bun oltean cu 16 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Paul Henson a terminat cu 14 puncte și 3 recuperări. Goran Filipovic a contribuit cu 10 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

Credit foto: Răzvan Păsărica (Sport Pictures)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!