Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari încheie seria meciurilor de verificare din Serbia cu o înfrângere

CSO Voluntari încheie seria meciurilor de verificare din Serbia cu o înfrângere

CSO Voluntari a desfășurat astăzi, 26 septembrie, ultimul joc de pregătire în Serbia. Gruparea illfoveană și-a măsurat mușchii cu Mega Bemax, echipa sârbă având câștig de cauza la final cu scorul de 77-68.

Partida a demarat nefast pentru CSO Voluntari, care a cedat primul sfert cu scorul de 30-11. A urmat o secvență mai bună de joc și ilfovenii recuperau 7 puncte din deifict până la pauză. Repriza secundă a fost mai echilibrată iar în ultimul sfert CSO Voluntari a primit doar 10 puncte și  astfel diferența la final de meci a fost formată dintr-o singură cifră.

Anthony Hickey a fost cel mai bun jucător de la CSO Voluntari cu 16 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Devoe Joseph a marcat 15 puncte, în timp ce Tudor Gîrbea a totalizat 12 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Dejan Borovnjak a fost aproape de double-double cu 10 puncte și 8 recuperări.

Echipa antrenată de Sasa Ocokoljic a acumulat un bilanț de o victorie și trei înfrângeri în Serbia. CSO Voluntari a câștigat în fața lui OKK Belgrad și a mai pierdut cu FMP și Borac Cacak.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!