Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari își cunoaște adversarii din ENBL

CSO Voluntari își cunoaște adversarii din ENBL

CSO Voluntari este prima formație din România care va participa în European North Basketball League, competiție care va debuta în sezonul 2023/2024 pe data de 19 septembrie. Ilfovenii vor face parte din grupa B.

Ilfovenii și-au aflat adversarii din sezonul regulat în această întrecere și vor avea parte de meciuri cu formații din Cehia, Estonia, Belgia, Marea Britanie, Letonia sau Polonia. Primele patru clasate vor merge mai departe în playoff, fază care se va juca pe sistemul tur-retur începând cu luna februarie a anului viitor.

CSO Voluntari face parte din grupa B, acolo unde se regăsesc Basket Brno, Keila KK, Royal Liege Basket, Serios Group Newcastle Eagles, Siauliai, Valmiera Glass ViA și Zastal Zielona Gora. Fiecare club va avea în total 7 partide în această fază.

În grupa A au fost repartizate Bristol Flyers, Hapoel Beer Sheva-Dimona, KB Sigal Prishtina, Landstede Hammers Zwolle, Polski Cukier Start Lublin, Spartak Pleven, Tartu Ulikool Maks&Moorits și Uniclub Casino-Juventus Utena.

Sezonul regulat va debuta pe 19 septembrie și programul exact va fi anunțat pe parcursul săptămânii viitoare. CSO Voluntari a transmis că va juca pe teren propriu cu Royal Liège Basket, Serios Group Newcastle Eagles și Zastal Zielona Gora, iar celelalte patru partide vor fi în deplasare.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!