Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari merge la Brașov pentru o nouă întâlnire cu CSM Corona

CSO Voluntari merge la Brașov pentru o nouă întâlnire cu CSM Corona

Ultimul joc de sâmbătă, 30 septembrie, în Liga Națională de Baschet Masculin va avea loc în Sala Sporturilor „D.P. Colibași”, unde se vor duela CSM Corona Brașov și CSO Voluntari. Cele două echipe au fost adversare și în Cupa României.

Pe 15 septembrie s-au întâlnit în premieră într-un meci oficial cele două formații. Atunci, în grupa E din Cupa României, CSO Voluntari a reușit să se impună cu 81 la 60. Ilfovenii au obținut calificarea la Final 8 fără să cunoască gustul înfrângerii sub Tâmpa, în timp ce galben-albaștrii au ratat la coșaveraj prezența la turneul final.

De la acea întâlnire, CSO Voluntari și-a făcut debutul în ENBL, la Siauliai, iar apoi a jucat pe teren propriu în prima rundă a Ligii Naționale. Ilfovenii au trecut cu 75-40 de Laguna Sharks, rezultat prin care au fost echipa cu cele mai puține puncte primite în debutul noii ediții de campionat.

CSM Corona Brașov a pornit în LNBM cu un meci în fieful Rapidului, încheiat cu o înfrângere la șapte puncte: 68-75. Echipa lui Ionuț Bâscoveanu a adunat 69 de încercări din acțiune în Sala Rapid, cifră pe care doar două echipe au depășit-o în runda inaugurală.

Fosta deținătoare a Cupei României s-a aflat în grupul echipelor cu peste 50% la aruncările de două puncte, iar la încercările de la distanță diferența față de CSM Corona a scăzut (28-27%). Nou-promovata a avut șapte ratări la linia liberelor din cele 16 aruncări, în schimb aflându-se printre echipele cu puține posesii pierdute. CSO Voluntari este prima la capitolul intercepțiilor, după cele 13 reușite în disputa cu Laguna.

Quatarrius Wilson și JT Shumate au fost liderii celor două echipe în privința punctelor marcate, cu 23 și 15. Juwan Gray și Keyshawn Feazell au terminat cu 7, respectiv 9 recuperări în prima etapă, iar Georges Darwiche și Kwamain Mitchell au oferit câte 5 pase decisive.

Meciul de la Brașov va avea loc sâmbătă (30.09) de la ora 19.30 și va putea fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook Corona Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!