Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari o învinge la mare diferență pe CSM Galați

CSO Voluntari o învinge la mare diferență pe CSM Galați

CSO Voluntari a câștigat în fața celor de la CSM Galați cu scorul de 92-62 (29-14, 22-12, 18-19, 23-17). Partida din cadrul turneului 12 al LNBM a avut loc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Echipele de start

Voluntari: Hickey, Badiu, Joseph, Moldoveanu, Barro

Galați: Brown, Konjevic, Vlad, Bruncevic, Sturanovic

Formația gălățeană a ținut aproape de echipa adversă până la jumătatea primului sfert, după care CSO Voluntari s-a distanțat pe tabelă și a avut un avantaj de 15 puncte la finalul primelor zece minute, scor 29-14.

După aproximativ cinci minute din sfertul doi, Badiu a transformat o aruncare de la mare distanță și a modificat tabela la 39-24. Galațiul a mai marcat o singură dată până la pauză, prin Eads, astfel că după primele două sferturi scorul era 51-26 în favoarea Voluntariului, o diferență de 25 de lungimi între cele două echipe.

În al treilea act al întâlnirii, gălățenii au fost mai competitivi și au reușit să-și adjudece sfertul la diferență de un punct, dar diferența înregistrată până atunci era deja semnificativă. Tabela a indicat 69-45 la intrarea în ultimele zece minute al partidei. Până la final, ecartul dintre cele două formații s-a majorat iar gruparea din Ilfov și-a trecut în cont o victorie clară.

Principalii marcatori

Voluntari: Joseph 41 de puncte (11x3p), Lee 12 puncte, Duric 11 puncte, McCarthy 10 puncte

Galați: Konjevic 13 puncte, Sturanovic 12 puncte, Eads 12 puncte, Brown 9 puncte

*Foto: CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!