Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari o învinge pentru a treia oară în acest sezon pe SCM Timișoara

CSO Voluntari o învinge pentru a treia oară în acest sezon pe SCM Timișoara

CSO Voluntari a continuat seria excelentă în fața lui SCM Timișoara în privința duelurilor din Liga Națională de Baschet Masculin, ilfovenii reușind să câștige miercuri (26.04) pe teren propriu primul meci al seriei pentru locurile 5-8. Scorul a fost 96-84.

Voluntari: Lucas Tohătan, Toddrick Gotcher, Rasheed Moore, Rolland Torok, Eric Thompson

Timișoara: Darrion Strong, Robert Schipor, Nikola Gajic, Edward Petrescu, Igor Kesar

Bănățenii au condus la capătul primelor atacuri și apoi a urmat un run de 6-0 pentru Voluntari, pentru ca gazdele să ajungă la 8-5. Gotcher a înscris din spatele arcului de cerc la jumătatea primului sfert și scorul a devenit 11-7, după care diferența s-a dublat cu reușita lui Moore la 21-13. CSO Voluntari a reușit să conducă la finalul primului sfert cu 24-18. Kesar a adus-o pe Timișoara la patru puncte în urmă, după care Planinic și-a transformat liberele pentru 28-22 și peste câteva posesii gazdele au ajuns în premieră la un ecart format din două cifre (32-22). Timișorenii au putut să reducă din handicap la 39-35 cu puțin peste două minute până la pauză și la vestiare s-a intrat cu 44-40.

Repriza secundă a prins-o într-o poziție mai bună pe CSO Voluntari și Gotcher a putut face 49-42, ulterior însă s-a restabilit egalitatea cu cele trei încercări bune la rând ale oaspeților din spatele arcului de cerc, 54-54. Timișoara chiar a întors și a fost la conducere pentru scurt timp, Morris și Watson fiind cei care au mărit diferența la șase puncte, 64-58, pentru ca la finalul sfertului trei să fie 69-64. Ilfovenii au ajuns apoi să dispună de trei posesii în plus pe tabelă (75-68) și încet s-a refăcut diferența de 10 lungimi. Petrescu și Gajic au redus handicapul la 78-75 la jumătatea ultimului parțial, câteva libere ajutând-o pe Voluntari să ajungă la +8 și alb-albaștrii s-au desprins apoi la 15 puncte cu un minut până la încheierea partidei (94-79), scorul final fiind 96 la 84.

Toddrick Gotcher a terminat cu 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, următorul marcator pentru CSO Voluntari fiind Lucas Tohătan cu 18 puncte și 7 pase decisive. În double figures au fost Darko Planinic (15 puncte), Rasheed Moore (14), respectiv Rolland Torok (11).

Darrion Strong și Nikola Gajic au pus câte 17 puncte pe tabelă pentru SCM Timișoara, iar Igor Kesar a avut 16 puncte și 6 recuperări. Bănățenii au încheiat partida cu 48% procentaj din spatele arcului de cerc.

Meciul doi va avea loc la Timișoara pe 30 aprilie, de la ora 18.00.

*foto: Facebook CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!