Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari obține a șaptea victorie stagională pe terenul Lagunei București

CSO Voluntari obține a șaptea victorie stagională pe terenul Lagunei București

Astăzi, 25 noiembrie, ABC Laguna București a primit vizita lui CSO Voluntari, într-un meci din etapa a zecea a Ligii Naționale de Baschet Masculin. După trei sferturi echilibrate, oaspeții au preluat inițiativa și s-au impus cu 78 la 66.

Laguna București: Sandro Antunovic, Thomas Smallwood, Călin Stoian, Stefan Mitrovic, Costin Șerbănescu

CSO Voluntari: Trevon Allen, Kwamain Mitchell, JT Shumate, Titus Nicoară, Alexandru Olah

Gazdele au avut un start solid de partidă și au înscris primele șapte puncte, prin Mitrovic, Smallwood și Șerbănescu. Olah și Allen au dat replica pentru oaspeți, însă Smallwood a continuat să evolueze excelent și scorul a devenit 14-4, la jumătatea actului inaugural. Ainars Bagatskis nu a mai așteptat, ci a cerut imediat time-out, iar elevii săi au reacționat și au marcat patru puncte la rând. A urmat rândul lui Milan Minic să solicite un timp de odihnă dar, în ciuda acestei întreruperi a jocului, baschetbaliștii săi nu au mai fost la fel de inspirați în ofensivă. În același timp, nici adversarii lor nu au evoluat strălucit astfel că, după zece minute, Laguna conducea cu 24 la 16.

Voluntari a început mult mai bine sfertul al doilea, izbutind un parțial de 6-2, astfel că antrenorul bucureștenilor s-a văzut nevoit să își utilizeze cel de-al doilea time-out și să îl reintroducă în teren pe Smallwood. Cu toate acestea, oaspeții au continuat să controleze jocul, grație lui Laszlo Polyak și Mitchell, și au egalat la 29. După acest moment, Rashard Odomes și-a asumat principalele responsabilități ofensive ale echipei sale și a înscris opt puncte la rând. Gazdele au răspuns prin Stoian, Antunovic și Sa’eed Nelson, iar confruntarea a rămas echilibrată. Drept dovadă, la finalul primei reprize, scorul era 40 la 38 pentru CSO Voluntari.

După revenirea de la vestiare, Smallwood și-a continuat evoluția excelentă și a înscris patru puncte, în timp ce Allen a dat replica pentru adversari. Au urmat câteva minute în care echilibrul s-a păstrat pe tabelă, după care Allen și Olah și-au ajutat formația să se distanțeze la două posesii: 55-49. Antrenorul gazdelor a solicitat un timp de odihnă, iar Antunovic și Nelson și-au readus echipa în joc, prin două triple și un coș cu fault. Așadar, sfertul al treilea s-a încheiat cu scorul de 59 la 57 în favoarea oaspeților.

CSO Voluntari a început în forță actul decisiv, pasând foarte bine mingea pentru trei coșuri consecutive. Laguna nu a găsit soluții în defensivă, iar avantajul elevilor lui Bagatskis a continuat să crească. De asemenea, jucătorii lui Minic nu au mai reușit nici să înscrie cu atâta ușurință, iar ilfovenii și-au asigurat a șaptea victorie stagională: 78-66.

Liderii învingătoarei au fost Rashard Odomes (21 de puncte, 8 recuperări), Trevon Allen (12 puncte), Titus Nicoară (11 puncte, 10 recuperări) și Kwamain Mitchell (11 puncte, 5 pase decisive).

De partea cealaltă s-au remarcat Stefan Mitrovic (17 puncte, 5 pase decisive), Thomas Smallwood (13 puncte, 5 recuperări), Sa'eed Nelson (13 puncte, 5 recuperări) și Sandro Antunovic (10 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive).

Datorită acestui rezultat, CSO Voluntari ajunge la un bilanț de șapte victorii și două înfrângeri. În schimb, ABC Laguna București rămâne fără succes în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În runda următoare, ilfovenii vor primi vizita Coronei Brașov, în timp ce bucureștenii se vor deplasa pe terenul lui SCM Timișoara.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Mafia pariurilor
    Io cred că ăștia pariază pe meciurile lor,n au cum să fie atât de slabi

    cu 4 luni în urmă (10.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!