Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari pierde în prelungiri confruntarea cu Napoli Basket

CSO Voluntari pierde în prelungiri confruntarea cu Napoli Basket

Astăzi, 10 septembrie, CSO Voluntari a disputat finala turneului amical Link Cup 2023, având-o drept adversară pe Napoli Basket, formație ce s-a salvat de la retrogradare în stagiunea 2022-2023 a primei ligi italiene.

Ainars Bagatskis i-a trimis în teren pe Lucas Tohătan, Trevon Allen, JT Shumate, Cristian Cotoară și Keyshawn Feazell, în timp ce Igor Milicic a început cu Justin Jaworski, Tomislav Zubcic, Michal Sokolowski, Tariq Owens și Giovanni De Nicolao.

Conform paginii oficiale a ilfovenilor, antrenorul lui CSO Voluntari a fost eliminat încă din primul sfert, primind două tehnice în urma protestelor la adresa arbitrajului. Cu toate acestea, la finalul actului inaugural, diferența de pe tabelă era de doar patru puncte în favoarea lui Napoli: 21-17. A urmat o secvență echilibrată dar apoi, după revenirea de la vestiare, românii au izbutit să întoarcă scorul și au anulat avantajul de șase puncte al italienilor. Așadar, înaintea sfertului decisiv, scorul era 56 la 56.

Actul al 4-lea a fost la fel de echilibrat, în ciuda faptului că CSO Voluntari rămăsese fără Rashard Odomes încă din sfertul secund. Cele două adversare au mers cap la cap și, la finalul timpului regulamentar, scorul era 75 la 75. În prelungiri, Napoli Basket a gestionat mai bine jocul, iar gruparea ilfoveană s-a văzut nevoită să se recunoască învinsă: 87-81.

Așadar, CSO Voluntari a încheiat Link Cup 2023 pe poziția secundă, având o victorie și o înfrângere în fața a două formații din Lega A. Liderii echipei lui Bagatskis au fost Keyshawn Feazell (24 de puncte), Trevon Allen (18 puncte), Rashard Odomes (11 puncte) și Laszlo Polyak (9 puncte).

De partea cealaltă, s-au remarcat Justin Jaworski (18 puncte), Michal Sokolowski (16 puncte), Jacob Pullen (15 puncte) și Tariq Owens (13 puncte).

Titus Nicoară și compania se vor întoarce în țară în cursul acestei seri, urmând să se pregătească pentru turneul de calificare la Final 8-ul Cupei României.

*foto: Facebook – Napoli Basket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!