Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari primește vizita celor de la CSM Focșani în singurul meci al zilei din LNBM

CSO Voluntari primește vizita celor de la CSM Focșani în singurul meci al zilei din LNBM

CSO Voluntari și CSM 2007 Focșani se înfruntă duminică, 5 decembrie, în etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meciul din Ilfov fiind singurul programat azi în campionat.

Trupa din Voluntari se află într-un moment excelent, cu patru victorii la rând, ultima dată reușind să treacă de FC Argeș Basketball în Trivale (83-73). Echipa antrenată de Sasha Ocokoljic și-a terminat ultimele două apariții pe teren propriu cu sub 70 de puncte încasate, cel mai recent exemplu fiind disputa câștigată cu 104-68 în fața lui CSM Miercurea Ciuc, la mijlocul lunii noiembrie.

Vrâncenii, de cealaltă parte, au început o serie de două eșecuri consecutive, după ce anterior în acest sezon au avut trei partide la rând fără victorie. Un singur meci câștigat are CSM Focșani departe de casă, 78-69 la Athletic Constanța, în runda a șasea.

Înaintea meciului direct, Vlad Moldoveanu și compania ocupă locul 11 în campionat, cu 6-1 bilanț, iar CSM Focșani se regăsește pe poziția a 14-a, cu trei victorii și șase dueluri pierdute.

Statistic, CSO Voluntari conduce fiecare capitol în fața adversarilor cu excepția intercepțiilor, unde Focșaniul stă mai bine (8.1-5.3). Diferențe clare în favoarea ilfovenilor sunt la puncte în medie (85.0-72.1), recuperări (40.9-29.2), eficiență (99.4-74.2) sau recuperări defensive (29.4-22.3), la toate capitolele amintite CSO Voluntarii fiind în Top 3 în campionat, iar CSM Focșani în ultimele trei.

Sarunas Vasiliauskas (13.1 puncte, 3.7 recuperări) și Henri Chatman (22.0 puncte, 3.4 recuperări) conduc lista formațiilor pe care le reprezintă la două detalii statistice, în vreme ce Eric Thompson Jr. (10.7 recuperări) și Aliaksandr Pustahvar (5.8 recuperări) sunt principalii oameni în spațiul de 3 secunde pentru Voluntari și Focșani. Ambele grupări au procentaje bune din spatele arcului de cerc, David Vida (42.1%) și Justin Baker (54.3%) ieșind în evidență din acest punct de vedere.

Meciul dintre CSO Voluntari și CSM 2007 Focșani începe la ora 18.30 și va fi transmis în direct pe YouTube FRB TV.

 

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!