Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în etapa a 8-a

CSO Voluntari primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în etapa a 8-a

Una dintre cele trei partide programate sâmbătă, 13 noiembrie, este cea dintre CSO Voluntari și CSM Miercurea Ciuc. Meciul începe la ora 18:30 și poate fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Formația gazdă este favorită clară la câștigarea duelului din Sala Sporturilor „Gabriela Szabo”. CSO Voluntari are patru victorii și o singură înfrângere, ocupând poziția a 9-a, în timp ce CSM Miercurea Ciuc, cu șase jocuri pierdute, se află pe ultimul loc.

Până în prezent, alb-albaștrii au pierdut doar disputa cu BC CSU Sibiu, reușind în schimb să le învingă pe CS Dinamo București, CSM Târgu Jiu, CSM Galați și Rapid București. În runda precedentă, elevii lui Sașa Ocokoljic n-au întâmpinat probleme pe terenul grupării feroviare, scorul final fiind 85 la 56.

Cei mai buni jucători ai oaspeților au fost Sarunas Vasiliauskas (21 de puncte), Toddrick Gotcher (16 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări) și Marcu Badiu (11 puncte).

În schimb, trupa antrenată de Laszlofy Botond nu a evoluat în etapa a 7-a, încleștarea cu CSM CSU Oradea fiind amânată, din pricina participării bihorenilor în FIBA Europe Cup. În runda a 6-a, harghitenii au fost învinși de SCM U Craiova la o diferență de 23 de puncte: 69-92.

Liderii lui Ciuc au fost Branislav Vujadinovic (23 de puncte), Chadrack Lufile (12 puncte) și Joris Ortega (11 puncte).

Vujadinovic este cel mai bun recuperator al echipei sale (7.2), în timp ce Mihajlo Bogdanovic este lider la puncte (16.4) și pase decisive (4.0). De partea cealaltă, Vasiliauskas este scorerul formației sale (15.2), Gotcher are cele mai multe pase decisive (3.8), iar Eric Thompson recuperează cel mai mult (12.4).

CSO Voluntari stă mai bine decât adversara sa la toate capitolele statistice: puncte (81.6 – 62.0), recuperări (41.8 – 36.0), pase decisive (15.2 – 12.5), intercepții (6.0 – 4.2), capace (3.8 – 1.5), greșeli (12.2 – 20.2), eficiență (93.2 – 56.0), aruncări libere (77.1% – 61.0%), aruncări de două puncte (49.7% - 48.2%) și aruncări de trei puncte (32.4% - 28.0%).

*foto: Mirela Oprea/Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!