Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari primește vizita lui Tartu în returul sferturilor de finală din ENBL

CSO Voluntari primește vizita lui Tartu în returul sferturilor de finală din ENBL

CSO Voluntari joacă astăzi, 26 martie, unul din cele mai importante meciuri din scurta istorie a clubului. Ilfovenii primesc vizita lui Tartu Ulikool, într-un joc din sferturile de finală ale European North Basketball League, având șansa de a se califica în penultimul act al competiției.

În tur, în partida jucată în Estonia, trupa lui Ainars Bagatskis a fost învinsă la o diferență de șapte puncte, scor 83-76. Liderii învingătoarei au fost Rinalds Malmanis (21 de puncte, 8 recuperări), Rain Veideman (15 puncte, 4 recuperări), Hendrick Eelmae (13 puncte, 2 recuperări), Devin Harris (11 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive), Kristjan Kitsing (11 puncte, 6 recuperări) și Mart Rosenthal (6 puncte, 5 recuperări, 12 pase decisive).

De partea cealaltă, s-au remarcat Trevon Allen (24 de puncte, 8 recuperări) și Kwamain Mitchell (16 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări), care au înscris mai mult de jumătate din punctele echipei lor.

De la acel meci, CSO Voluntari a mai avut încă trei dueluri, cu CSU Sibiu (77-72), cu CSM Oradea (87-95) și cu CSM Constanța (93-74). Cel mai bun jucător al ilfovenilor în aceste partide a fost Kodi Justice, care a adunat medii de 18.7 puncte, 2.7 recuperări și 1.3 pase decisive.

Cel mai recent transfer al alb-albaștrilor a înscris 11 din cele 21 de încercări din afara semicercului și 7 din cele 11 aruncări din interior. De asemenea, Justice a avut 8/11 de la linia de libere.

La fel ca gruparea din România, și Tartu a avut parte de trei încleștări în ultimele două săptămâni, însă bilanțul estonienilor a fost mai slab: o victorie și două înfrângeri. Elevii lui Gundars Vetra au fost învinși de Rigas Zelli (56-59) și de BC Kalev/Cramo (63-77) și au câștigat cu TAL Tech (87-83).

Disputa dintre CSO Voluntari și Tartu Ulikool va începe la ora 19:00 și va fi arbitrată de Angel Ivanov (Bulgaria), Marius Ciulin (România) și Ivo Kitsing (Estonia). Meciul va putea fi urmărit, în direct, pe Metropola TV și pe canalul de YouTube al competiției.

În cazul unui succes la minim opt puncte, CSO Voluntari se va califica în Final 4-ul care va fi organizat de Aarhus, Danemarca. Deja s-au calificat în semifinale Bakken Bears, Liege Basket și Siauliai.

*foto: Facebook - CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!